TV & Media

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Μου πήρε 20 χρόνια να ξεπεράσω τον θάνατο της μητέρας μου (εικόνες)

«Λυπάμαι που δεν γνώρισε την Κέιτ και τα εγγόνια της»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356584-738847.jpg

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο GQ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ποζάροντας στον κήπο του μαζί με την Κέιτ, τα παιδιά του και τον σκύλο τους Λούπο.

Ο νεαρός πρίγκιπας παραδέχεται ότι του πήρε 20 χρόνια για να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του, ενώ εξομολογήθηκε ότι λυπάται που η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν γνώρισε τη σύζυγό του Κέιτ και τα δύο του παιδιά, Τζορτ και Σάρλοτ.

Παράλληλα, δήλωσε πως το δικό του πένθος και η οδύνη για τον χαμό του δικού ανθρώπου είναι διαφορετική από των άλλων, διότι όλοι γνωρίζουν τη δική του ιστορία και λέει πως όταν σκοτώθηκε η μητέρα του ήταν 15 ετών και πως εκείνος θα κάνει τα πάντα για να έχουν τα δικά του παιδιά μια κανονική ζωή.

«Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια για να φτάσω σε αυτό το στάδιο (σ.σ. να το ξεπεράσω και να το αποδεχθώ). Ακόμα το βρίσκω δύσκολο επειδή ήταν τόσο ωμό. Κι επίσης, το πένθος δεν ήταν όπως των άλλων ανθρώπων, επειδή όλοι γνώριζαν, όλοι ήξεραν την ιστορία, όλοι την γνώριζαν» αναφέρει και προσθέτει: «Θα ήθελα να την έχω να με συμβουλεύει. Θα ήθελα πάρα πολύ να είχε γνωρίσει την Κάθριν (Κέιτ) και να δει τα παιδιά (μου) να μεγαλώνουν. Με λυπεί που δεν θα το κάνει, που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ».

Όσο για την οικογένεια που έχει ο ίδιος δημιουργήσει, δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να ανταπεξέρχομαι στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις χωρίς τη σταθερότητα της οικογένειας. Η σταθερότητα στην οικογενειακή εστία είναι πάρα πολύ σημαντική για μένα. Θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου σε έναν χαρούμενο, σταθερό και ασφαλές κόσμο και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τους δυο μας ως γονείς. Θέλω ο Τζορτζ να μεγαλώσει σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Δε θέλω να μεγαλώσει πίσω από τείχη, πρέπει να βγει εκεί έξω. Θα παλέψω (τα παιδιά μου) να έχουν μια κανονική ζωή».

Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ