Η Βίκυ αποχαιρετά τον «γλυκό της Κρις» Κορνέλ με ένα γράμμα και μια συγγνώμη
Το Billboard δημοσιεύει το συγκινητικό αντίο της Ελληνίδας συζύγου στον αυτόχειρα θρύλο της grunge
Με ένα σπαρακτικό και απολογητικό σημείωμα η χήρα του Κρις Κορνέλ, Βίκυ, αποχαιρέτησε το σύζυγό της και πρώην frontman των Soundgarden λίγες ημέρες αφότου ο Αμερικανός μουσικός έδωσε τέλος στη ζωή του.
Το σημείωμα της Ελληνίδας συζύγου του Κορνέλ δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Billboard. Η Βίκυ ζητάει συγγνώμη από τον Κρις γιατί δεν είδε τι του συνέβαινε εκείνο το βράδυ. «Συγγνώμη που ήσουν μόνος. Ξέρω πως δεν ήσουν ο εαυτός σου, γλυκέ μου Κρίστοφερ. Και τα παιδιά σου το ξέρουν αυτό, οπότε μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη», έγραψε η Βίκυ.
Ο Κρις Κορνέλ, 52 ετών, αυτοκτόνησε στις 17 Μαΐου στο Ντιτρόιτ. Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο μουσικός κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του μετά το τέλος της συναυλίας που είχε δώσει λίγο νωρίτερα. Στο γράμμα της, η Βίκυ αποκαλεί τον Κρις ως «αδελφή ψυχή της» και του υπόσχεται να προσέχει τα δυο τους παιδιά. Η Ελληνίδα χήρα του Κορνέλ εκτιμά ότι ο σύζυγός της τραγουδιστής μπορεί να κατανάλωσε μεγαλύτερη ποσότητα αντικαταθλιπτικών χαπιών από ό,τι του είχε συστήσει ο γιατρός του.
Η κηδεία του Κρις Κορνέλ αναμένεται να τελεστεί αύριο Παρασκευή στο κοιμητήριο Forever Hollywood στο Λος Άντζελες.

Αναλυτικά το γράμμα της Βίκυς στον Κρις
Ήσουν ο καλύτερος πατέρας, σύζυγος και γαμπρός. Η υπομονή σου, η ενσυναίσθησή σου και η αγάπη σου πάντα ξεχώριζαν. Πάντα μου έλεγες ότι σε έσωσα, ότι δεν θα ζούσες αν δεν ήμουν εγώ στη ζωή σου. Η καρδιά μου έλαμπε όταν σε έβλεπα χαρούμενο, ζωντανό και με κίνητρο για ζωή. Ενθουσιασμένο για ζωή. Να κάνεις οτιδήποτε μπορούσες για να ανταποδώσεις.
Ζήσαμε τις καλύτερες στιγμές μας τα τελευταία 10 χρόνια και με συγχωρείς, γλυκιά μου αγάπη, που δεν είδα τι σου συνέβη εκείνο το βράδυ. Συγγνώμη που ήσουν μόνος σου και ξέρω πως δεν ήσουν ο εαυτός σου, γλυκέ μου Κρίστοφερ. Τα παιδιά σου το ξέρουν επίσης αυτό, οπότε μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη.
Είμαι συντετριμμένη, αλλά θα αντέξω για χάρη σου και θα φροντίσω τα πανέμορφα μωρά μας. Θα σε σκέφτομαι κάθε λεπτό κάθε ημέρας και θα παλέψω για σένα. Είχες δίκιο όταν έλεγες πως είμαστε αδελφές ψυχές. Όπως λένε, τα μονοπάτια που διασταυρώθηκαν θα διασταυρωθούν ξανά, και ξέρω ότι θα έρθεις να με βρεις, και εγώ θα είμαι εδώ περιμένοντάς σε.
Σε αγαπάω περισσότερο από όσο αγάπησε ποτέ κανείς στην ιστορία της αγάπης και περισσότερο από όσο θα μπορέσει να αγαπήσει ποτέ ο οποιοσδήποτε.
Πάντα και για πάντα,
η Βίκυ σου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.