TV & Media

Ο Γαβαλάς δίνει την πιο ευφυή απάντηση στο βίντεο που δείχνει τη βίλα του στη Μύκονο ρημαγμένη

«Τα όνειρά μου δεν αιχμαλωτίζονται σε μια βίλα στη Μύκονο, αλλά δίπλα στην αγκαλιά του αγαπημένου μου προσώπου»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με μια άκρως ευφυή ανάρτηση στο Facebook ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε στο βίντεο του Μύκονος Live Tv στο οποίο διακρίνεται ένα υπέρλαμπρο πάρτι από αυτά που έδινε ο επιχειρηματίας στη βίλα του στη Μύκονο και στη συνέχεια η σημερινή εικόνα του σπιτιού.

Στην ανάρτησή του ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζει μεταξύ άλλων πως «η βίλα που με τόσο παθός έδειξε ο ασθμαίνων ρεπόρτερ ως καταστροφή, αλλά ακόμη και ως ένα υπέρλαμπρο πάρτι, μου θυμίζουν τα σκηνικά της Τσινετσιτά, όταν το ’72 πήγα στη Ρώμη, που κάθε εβδομάδα για τις ανάγκες του ρολού άλλαζαν, καταστρέφοντας τα παλιά... Δεν κατάλαβα σε ποιον θέλουν να προκαλέσουν όλεθρο και γιατί. Τα όνειρα μου και τα πιστεύω μου δεν αιχμαλωτίζονται σε ένα κρεβάτι, σε μια βίλα στη Φτελιά της Μυκόνου, αλλά δίπλα στην αγκαλιά του αγαπημένου μου προσώπου».

«Ζω την κάθε μου στιγμή σε όλο της το μεγαλείο, με την τρέλα μου σαν εργαλείο... Λυπάμαι μονό για όσους δεν πρόλαβαν να είναι στην guest list ,των θρυλικών πάρτι μου... Καλά ξεκατινιάσματα στο νησί τον ανέμων» καταλήγει.