TV & Media

Χαβιέ Μπαρδέμ: Δεν ήμουν σίγουρος ότι ήθελα μια τόσο «δυναμική και εκρηκτική» γυναίκα δίπλα μου σαν την Πενέλοπε (εικόνες, video)

Ο 48χρονος σταρ μιλά στο GQ για το πάθος στο γάμο του που ξεκίνησε στα γυρίσματα του «Vicky Cristina Barcelona»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είναι παντρεμένοι εδώ και επτά χρόνια, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί και ο έρωτάς τους ήταν τόσο κεραυνοβόλος και παθιασμένος που παραλίγο να μην συμβεί ποτέ. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ και μιλά μεταξύ άλλων για τη γυναίκα της ζωής του, Πενέλοπε Κρουζ.

Χαβιέ Μπαρδέμ

Ο 48χρονος Ισπανός σταρ λέει ότι δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε δίπλα του μια γυναίκα τόσο «δυναμική και εκρηκτική» όσο η Πενέλοπε Κρουζ. Το παθός της στα γυρίσματα του «Vicky Cristina Barcelona» ήταν αυτό που τον γοήτευσε, αλλά συνάμα τον τρόμαζε για το κοινό τους μέλλον.

Πενέλοπε Κρουζ-Χαβιέ Μπαρδέμ

Μπαρδέμ και Κρουζ ερωτεύτηκαν το 2008 στα γυρίσματα της ταινίας του Γούντι Άλεν. Σύμφωνα με τον νέο κακό πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής» εκείνος ο ρόλος της Μαρία-Ελένα ταίριαζε γάντι στην Πένελοπε. «Είναι τόσο εκρηκτική και παθιασμένη. Δεν θα ξεχάσω τις σκηνές, στις οποίες καβγαδίζαμε και μου πετούσε πιάτα. Αναρωτήθηκα αν θέλω κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Η Πενέλοπε έχει αίμα που βράζει. Τα κάνει όλα με πάθος», είπε στο τεύχος Ιουνίου του GQ.

Πενέλοπε Κρουζ-Χαβιέ Μπαρδέμ

Τελικά, ο Χαβιέ ομολογεί ότι ερωτεύτηκε το πάθος της για τη ζωή. «Τι με ελκύει σε μια γυναίκα. Υπάρχει η ομορφιά, υπάρχει και η σεξουαλικότητα. Η Πενέλοπε τα έχει και τα δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός για την 43χρονη σύζυγό του.