- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Diesel και Ναόμι Κάμπελ ένωσαν δυνάμεις για καλό σκοπό (εικόνες, video)
Δημιούργησαν τη συλλογή ρούχων «Child at heart», αφιερωμένη στην ευημερία των παιδιών
Η Diesel ένωσε τις δυνάμεις της με το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, για τη συλλογή ρούχων «Child at heart», αφιερωμένη στην ευημερία των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Τα έσοδα από την καμπάνια θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος της Ναόμι Κάμπελ, Fashion for Relief, που συνεργάζεται με άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Έργα τέχνης - που απεικονίζουν πολύχρωμες καρδιές και πασχαλίτσες - έχουν σχεδιαστεί από παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα στο νηπιαγωγείο Diesel HQ στην Ιταλία, δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand Νίκολα Φορμιτσέτι στο Vogue UK.

Τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα που συμμετείχαν σε ένα πρότζεκτ, το οποίο και ενέχει τη συνεισφορά για έναν καλό σκοπό, αλλά ήταν και μια διασκεδαστική στιγμή για αυτά, καθώς κλήθηκαν να δημιουργήσουν και να σκεφτούν τα σύμβολα της αγάπης, όπως η καρδιά και η πασχαλίτσα, ανέφερε.

Τα σχέδια των παιδιών στη συνέχεια μετατράπηκαν σε μια συλλογή από T-shirts και φούτερ με κουκούλα.
Αυτό το καταπληκτικό και ειδικό πρότζεκτ θα παράσχει βοήθεια και υποστήριξη στα παιδιά πρόσφυγες, είπε η Ναόμι Κάμπελ.

Η συνεργασία προέκυψε όταν η Κάμπελ απένειμε στον ιδιοκτήτη της Diesel και πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Only The Brave, Ρέντσο Ρόσο, Βραβείο Θάρρους στο γκαλά AmFAR το 2015 και πρότεινε να εργαστούν μαζί για έναν σημαντικό σκοπό.
«Τα παιδιά του σήμερα είναι το μέλλον μας και με την πρωτοβουλία Child at Heart στηρίζονται τα παιδιά που έχουν ανάγκη και δίνεται ένα χέρι βοήθειας σε αυτά που μένουν πίσω.

Περισσότερο από ποτέ, θέλουμε ο κόσμος να ξέρει ότι η αγάπη και η συντροφικότητα είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας κοινωνίας, στην οποία όλοι θέλουμε να ζούμε και του μέλλοντος που όλοι αξίζουμε» υπογράμμισε ο Ρέντσο Ρόσο.
Ευρύτερη αποστολή του ιδρύματος Only the Brave του Ρέντσο Ρόσο είναι η «επανεξισορρόπηση της κοινωνικής ανισότητας και η συμβολή στην αειφόρο ανάπτυξη των λιγότερο ευνοημένων περιοχών και ανθρώπων σε όλο τον κόσμο».

Μέχρι τώρα έχει στηρίξει περισσότερες από 170 πρωτοβουλίες που έχουν βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης 180.000 ανθρώπων.
Την επόμενη εβδομάδα, στο Παρίσι η Ναόμι Κάμπελ και ο Νικόλα Φορμιτσέτι θα παρουσιάσουν την καμπάνια Child At Heart.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.