- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην Καρδίτσα βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς τη Δευτέρα, δίνοντας το «παρών» σε συγκέντρωση που διοργάνωσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι. Εκεί, ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρουσίασε το επενδυτικό του πλάνο για την περιοχή του Δήμου Σοφάδων Καρδίτσας όπου πρόκειται να συνεργαστεί με επαγγελματίες του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, επενδύοντας ταυτόχρονα και στην παραγωγή βιοαερίου.
Στη συγκέντρωση, οι συνεργάτες του δημοφιλούς καλλιτέχνη ανέλυσαν βήμα προς βήμα τα επενδυτικά πλάνα της εταιρείας του. Συγκεκριμένα, θα κατασκευαστεί μονάδα παραγωγής βιοαερίου στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίου, κοντά σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία «Ερρίκος». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η μονάδα θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.
Όπως ενημέρωσε τους παριστάμενους αγρότες η σύμβουλος της εταιρείας, η γεωπόνος Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.
Επισημάνθηκε επίσης ότι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας
Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε πως με τη σύντροφο της ζωής του Κάτια Ζυγούλη είναι σαν να περιμένουν το… πέμπτο τους παιδί. Τονίζοντας μάλιστα τη συχνότητα των επισκέψεών του στην περιοχή, απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Σοφάδων και είπε αστειευόμενος: «Μήπως να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα;».
Μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα. Όπως είπα και με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε το… πέμπτο μας παιδί. Έπειτα από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας.
»Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή».
Αναφερόμενος δε στις συχνές επισκέψεις στην περιοχή δήλωσε: «Κατά έναν τρόπο αποφάσισα να γίνω… δευτεροδημότης. Μήπως πρέπει να φέρω και τα εκλογικά μου δικαιώματα;».
Με πληροφορίες από το karditsapress.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.