- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κέισι Άφλεκ: Η απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να πάρει το Όσκαρ
Λόγω των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση
Για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για σεξουαλική παρενόχληση δύο συνεργάτιδών του, αλλά και για την επαγγελματική του ζωή πριν από τα Όσκαρ μίλησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Boston Globe ο Κέισι Άφλεκ.
Ο Κέισι Άφλεκ, αδελφός του γνωστού ηθοποιού και βραβευμένου σκηνοθέτη Μπεν Άφλεκ, δεν πίστευε στα αυτιά του ακούγοντας την Κυριακή ότι κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Manchester by the Sea». Χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξη του: «Φαίνεται τρελό… Πρέπει να είναι ωραίο για τη μαμά», που πλέον έχει δύο γιους βραβευμένους με Όσκαρ. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει κάνει ο Μπεν, και είμαι πραγματικά υπερήφανος για το γεγονός ότι η Ακαδημία με τίμησε με αυτό τον τρόπο».
Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα μελανά σημεία, καθώς λίγο μετά την ανακοίνωση του βραβείου, τα social media γέμισαν με αρνητικά σχόλια σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για σεξουαλική παρενόχληση δύο γυναικών που εργάζονταν μαζί του στην ταινία «I'm Still Here», το 2010. Μάλιστα o συγγραφέας και παραγωγός του «The Office», B.J. Novak, έγραψε στο Twitter: «Μπορούμε να ελέγξουμε ξανά τον Καλύτερο Ηθοποιό;». Πολλοί ήταν εκείνοι που εναντιώθηκαν σε αυτή την απόφαση της Ακαδημίας, καθώς θεώρησαν ότι δεν έδωσε δέουσα προσοχή στις σχετικές κατηγορίες.
Ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και το θέμα είχε διευθετηθεί εκτός δικαστηρίου.
Όσον αφορά στο εν λόγω συμβάν, όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, η εφημερίδα γράφει ότι ο Κέισι Άφλεκ σταμάτησε και αναστέναξε βαριά. Ύστερα, είπε ότι και οι δύο πλευρές απαγορεύεται με δικαστικές αποφάσεις να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα και κανείς από τους ανθρώπους που τον καταδικάζουν στο διαδίκτυο δεν ξέρει πραγματικά τι συνέβη. Σημείωσε επίσης: «Πιστεύω ότι κάθε είδους κακομεταχείριση σε οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο είναι απαράδεκτη και απεχθής και όλοι δικαιούνται να τους φέρονται με σεβασμό στο χώρο εργασίας τους και οπουδήποτε αλλού».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.