TV & Media

Ανανέωσαν τους όρκους του γάμου τους Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

18 χρόνια μετά τη λαμπερή γαμήλια τελετή (video) 

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής και σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε μιλώντας στο τέταρτο κανάλι του BBC, πως μετά από 18 χρόνια γάμου, ανανέωσε τον όρκο αγάπης που έδωσε με τη σύζυγό του Βικτόρια Άνταμς το 1999.

«Έχουμε ανανεώσει τους όρκους μας από τότε και ήταν κάτι πιο ιδιωτικό, είχαμε περίπου έξι ανθρώπους καλεσμένους στο σπίτι μας» σημείωσε.

Αναφερόμενος στους θρόνους και τα εντυπωσιακά ρούχα που φόρεσαν στον γάμο τους ο Ντέιβιντ είπε ότι «αυτό ήταν κάτι πολύ τολμηρό. Η Βικτόρια ήταν πολύ ωραία. Εγώ, απορώ τι σκεφτόμουν; Φορούσα κι ένα ημίψηλο μωβ καπέλο. Τι σκεφτόμουν;».

Ο πρώην θρύλος των γηπέδων υπήρξε αποκαλυπτικός για την ποδοσφαιρική του καριέρα. Μιλώντας για την εμπειρία της μετακίνησής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2003, τη χαρακτήρισε «τραυματική» καθώς, όπως επισήμανε ο παλαίμαχος Άγγλος σταρ, ήθελε να αγωνιστεί σε όλη την καριέρα του στους «κόκκινους διαβόλους».

«Σοκαρίστηκα όταν ο Αλεξ Φέργκιουσον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να με πουλήσουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήμουν τρία χρόνια χωρίς να βλέπω ένα αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο στόχος μου ήταν να παίξω για όλη μου τη ζωή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν με άφησαν να το κάνω. Ο σύλλογος μου με πούλησε στην Ισπανία, στη Ρεάλ Μαδρίτης, και για μένα αυτό ήταν ένα σοκ» είπε.