TV & Media

Τούρκος μουσικός από το Μποντρούμ βροντοφωνάζει: Είμαι ο μπαμπάς της Αντέλ! (εικόνες)

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι το παιδί ενός καλοκαιρινού έρωτα;

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338141-703309.jpg

Ένας Τούρκος μουσικός από το Μποντρούμ, το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της δυτικής Τουρκίας, δηλώνει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Βρετανής σταρ της ποπ, Αντέλ.

Σε συνέντευξή του ο Μεχμέτ Ασάρ διηγείται πως το καλοκαίρι του 1987 η μητέρα της τραγουδίστριας, Πένι Άντκινς, είχε έρθει στο Μποντρούμ για διακοπές καθώς ήταν από τότε ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός θερινών διακοπών για τους Βρετανούς. Τότε ο 52χρονος σήμερα Μεχμέτ εργαζόταν ως ταξιτζής. Υποστηρίζει ότι εκείνο το καλοκαίρι γεννήθηκε ένας έρωτας και εννέα μήνες αργότερα τον Μάιο του 1988 ήρθε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, η Αντέλ.

Μεχμέτ Ασάρ-Αντέλ

«Για δύο ολόκληρες εβδομάδες έκανα τον ξεναγό στην Πένι και στις φίλες της. Επισκεφθήκαμε όλες τις σπηλιές του Μποντρούμ και του Παμούκαλε», λέει ο Μεχμέτ και συνεχίζει: «Εκείνη μου συστήθηκε ως νοσοκόμα. Μου άρεσε και της άρεσα πολύ. Ήμασταν μαζί για δύο εβδομάδες. Τελικά παρέτεινε τις διακοπές της και επέστρεψε στη Βρετανία ένα μήνα αργότερα. Αργότερα επέστρεψε στην Αλικαρνασσό δύο φορές και έμεινε για ένα μήνα. Ήθελε να γυρίσω μαζί της στην πατρίδα της. Της είπα πως προτιμούσα να ζήσω στο Μποντρούμ από την Αγγλία. Της πρότεινα να μείνει μαζί μου. Τελικά έφυγε. Μιλούσαμε αραιά και πού στο τηλέφωνο, αλλά ήταν ακριβές τότε οι διεθνείς κλήσεις. Με τον καιρό χάσαμε κάθε επαφή. Η ημερομηνία που ήμουν σε σχέση με τη μητέρα της και η ημερομηνία γέννησης τη Αντέλ ταιριάζουν απόλυτα», υποστηρίζει ο 52χρονος, ο οποίος παρατηρεί ότι υπάρχει και φυσική ομοιότητα μεταξύ του ιδίου και της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο Ασάρ εξηγήσε ότι κατάλαβε πως είναι ο πατέρας της Αντέλ όταν την είδε πέρυσι στα βραβεία Grammy. «Αναζητώντας πληροφορίες για την οικογένειά της συνειδητοποίησα ότι η μαμά της είναι η γυναίκα με την οποία είχε σχέση. Η γυναίκα που αγάπησα ήταν η μητέρα της Αντέλ και δεν είχε αλλάξει καθόλου.  Παρατήρησα επίσης ότι εγώ και η Αντέλ χαιρετούμε τον κόσμο στις συναυλίες με τον ίδιο τρόπο, με κολλημένα τα δύο μεσαία δάχτυλα του δεξιού μας χεριού», λέει ο 52χρονος Τούρκος μουσικός.  

Μεχμέτ Ασάρ-Αντέλ

Ο Ασάρ μετά το ταξί έγινε δημόσιος υπάλληλος και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι μέχρι που βγήκε στη σύνταξη. Δεν παντρεύτηκε και ποτέ δεν έπαψε να σκέφτεται την Πένι Άντκινς. «Καλώ την Αντέλ και τη μαμά της να έρθουν στο Μποντρούμ. Πρέπει να έρθουν εδώ, να κάνουν διακοπές και να γνωριστούμε. Πιστεύω και αισθάνομαι ότι είμαι ο πατέρας της. Μπορώ ακόμη και να κάνω τεστ DNA, αν η Αντέλ το θέλει. Το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω ο κόσμος να ξέρει είναι ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προσδοκία. Έχω μια καλή ζωή εδώ και θέλω μόνο η κόρη μου να γνωρίζει την αλήθεια», καταλήγει ο κ. Ασάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βρετανή σταρ σε μια συνέντευξή της στην ολλανδική τηλεόραση το Δεκέμβριο του 2015 είχε πει ότι ρίζες τουρκικές, ισπανικές και αγγλικές. Ωστόσο, δεν προχώρησε σε άλλες λεπτομέρειες.

Μεχμέτ Ασάρ-Αντέλ

Ο πατέρας της Αντέλ, Μαρκ Έβανς, εγκατέλειψε την Πένι Άντκινς όταν το κοριτσάκι τους ήταν δύο ετών. Η Άντικινς μεγάλωσε μόνη της τη διάσημη κόρη της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ