TV & Media

Αθώος! Ο φάκελος «βίαιος Μπραντ Πιτ» έκλεισε (εικόνες)

Δεν βρέθηκε τίποτα το μεμπτό στη συμπεριφορά του απέναντι στο γιο του Μάντοξ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330282-683399.jpg
EPA/EDDY LEMAISTRE

Έκλεισε ο φάκελος της έρευνας για το αν άσκησε βία ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ σε βάρος του 15χρονου γιου του Μάντοξ κατά τη διάρκεια πτήσης με το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας. Οι κοινωνικοί λειτουργοί που διερεύνησαν την καταγγελία δεν βρήκαν κάτι το ενοχοποιητικό στη συμπεριφορά του 52χρονου σταρ του Χόλιγουντ.

Τζολί-Πιτ

Υπενθυμίζεται ότι η εν διαστάσει σύζυγος Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την επομένη του περιστατικού μεταξύ Πιτ και Μάντιξ. Το ζεύγος Τζολί-Πιτ έμεινε παντρεμένο για δύο χρόνια, ενώ συζούσαν για παραπάνω από μια δεκαετία και έχουν αποκτήσει συνολικά έξι παιδιά. Η 41χρονη Τζολί επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» στην αίτηση του διαζυγίου. Ο Πιτ ζητά να έχει από κοινού τη φυσική και νομική επιμέλεια των παιδιών του.

Τζολί-Πιτ

Σύμφωνα με το αμερικανικό TMZ, η Αντζελίνα Τζολί επιβεβαιώνει ότι ήθελε να κινηθεί νομικά σε βάρος του πρώην συζύγου έχοντας στο μυαλό της μόνο την προστασία των παιδιών. Μετά την απόφαση ελπίζει η οικογένεια να αφήσει πίσω της την όλη υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας. 

Ο εκπρόσωπος της Τζολί φέρεται να είπε: «Η Αντζελίνα είχε δηλώσει από την αρχή ότι θα λάμβανε μέτρα για την υγεία της οικογένειάς της και είναι ανακουφισμένη που έπειτα από οκτώ μήνες έρευνας, οι αρμόδιες αρχές είναι ικανοποιημένες που οι διασφαλίσεις έχουν τοποθετηθεί με τέτοιον τρόπο που θα επιτρέψουν στα παιδιά να θεραπευτούν». Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το ζεύγος αποφάσισε από κοινού να έχει την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών ενώ ο Πιτ μπορεί να τα επισκέπτεται με την παρουσία ειδικών. 

Στο μεταξύ, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη βόμβα του διαζυγίου ο Μπραντ Πιτ ήταν εμφανώς αδυνατισμένος και κάπως καταπονημένος. Για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες έκανε δημόσια εμφάνιση μαζί με τη φίλη του Τζούλια Ρόμπερτς στην προβολή της ταινίας «Moonlight», η οποία είναι από τα φαβορί για τα φετινά Όσκαρ. 

Ρόμπερτς-Πιτ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ