TV & Media

Η Jennifer Lawrence θέλει την Jodie Foster για πρόεδρο των ΗΠΑ και το δηλώνει

Σημαντική φιλοφρόνηση της νεαρής σταρ προς την έμπειρη συνάδελφό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329147-680587.jpg
EPA/WILL OLIVER

Η Τζένιφερ Λόρενς θα ήθελε η Τζόντι Φόστερ να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως δήλωσε κατά την βράβευση της πρωταγωνίστριας της «Σιωπής των Αμνών».

Στην τελετή, κατά την οποία βραβεύεται η «ισχυρή σύνδεση», των βρετανικών ταλέντων και των σταρ του Χόλιγουντ, στην κινηματογραφική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου, τιμήθηκαν μεταξύ άλλων αστέρων πρώτης γραμμής οι Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Σάμιουελ Τζάκσον, Ρίκι Τζερβές, Φελίσιτσι Τζόουνς και ο σκηνοθέτης Ανγκ Λι.

Η Λόρενς παρέδωσε στην βραβευμένη με Όσκαρ συνάδελφό της το βραβείο Στάνλεϊ Κιούμπρικ Britannia για την 35χρονη της πορεία στην κινηματογραφική βιομηχανία και τα εμπόδια που ξεπέρασε για να καταξιωθεί στο Χόλιγουντ.

Με την ευκαιρία αυτή η πρωταγωνίστρια των «Αγώνων Πείνας» δήλωσε ότι «η Τζόντι μου είπε κάποτε: Μία μέρα θα κοιτάς πίσω, τις επιλογές που έκανες σαν ηθοποιός και θα αντικατοπτρίζουν κάτι που συνέβαινε στην προσωπική σου ζωή. Ε, λοιπόν αυτό έκανα και είδα ότι το βασικό θέμα σε όλες μου τις ταινίες είναι ότι είναι όλες white trash με πολλές ευθύνες. Εάν το σκεφτείτε, είναι αλήθεια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ