TV & Media

Τζολί-Πιτ: Τελικά τους χώρισε η ανατροφή των παιδιών

Εκείνη τα ήθελε «παιδιά του κόσμου», εκείνος φοβόταν ότι θα γίνουν «κακομαθημένα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, ένα ζευγάρι που κατάφερε να φαίνεται ευτυχισμένο για 12 χρόνια. Ένα ζευγάρι που ήθελε να γίνει οικογένεια, να κάνει παιδιά και να τα μεγαλώσει, αλλά από την αρχή ο καθένας τους είχε άλλη άποψη για την ανατροφή και τη διαπαιδαγώγηση του Μάντοξ, της Ζαχάρα, του Παξ, της Σιλό και των διδύμων Νοξ και Βιβιέν.

Τζολί-Πιτ

Το νέο τεύχος του Us Weekly επικαλείται ανώνυμη πηγή και γράφει: «Αυτός έγινε φωνακλάς. Και εκείνη δεν ανεχόταν τις φωνές στα παιδιά. Υπήρχαν φορές που η Άντζι τρόμαζε από τις φωνές του». Ωστόσο, μια άλλη πηγή διαψεύδει την πρώτη: «Όταν ο Μπραντ υψώνει τη φωνή για να μαλώσει τα παιδιά δεν πείθει. Γίνεται αστείος. Δεν είναι από τους τύπους που χάνουν την ψυχραιμία τους. Δεν το παίζει φωνακλάς λοχίας».

Τζολί-Πιτ

Η βρετανική Daily Mail υποστηρίζει ότι ο 52χρονος ηθοποιός ήταν περισσότερο άνθρωπος του σπιτιού, ενώ η 41χρονη σύζυγός του λάτρευε να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και να γυρίζει τον κόσμο. Ήταν πιο χαλαρή με τα παιδιά, ενώ ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός του φέρεται να ήταν πιο παραδοσιακός. «Εκείνη ήθελε να γίνουν 'παιδιά του κόσμου'. Εκείνος ήθελε μια φυσιολογική ανατροφή για τα παιδιά του. Φοβόταν πως θα γίνουν κακομαθημένα, αιθεροβάμονες και σνομπ». Από το 2009 είχαν ξεκινήσει οι καβγάδες για τα παιδιά. Εξάλλου η ιδια η Τζολί είχε πει σε συνέντευξή της το 2012: «Ο Μπραντ έχει αναγκαστεί να παίξει το ρόλο του κακού μπάτσου αρκετές φορές».