TV & Media

H Kim Kardashian ψηφίζει «δαγκωτό» Hilary Clinton

Το ηχηρό μήνυμα στήριξης στην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Είμαι μαζί της» έγραψε χαρακτηριστικά η Κιμ Καρντάσιαν για τη Χίλαρι Κλίντον, βάζοντας τέλος στα σενάρια που την ήθελαν μετέωρη για το τι θα ψηφίσει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, έπειτα από συζήτηση που είχε με την Κέιτλιν Τζένερ.

Παίρνοντας με εμφατικό τρόπο το μέρος της Χίλαρι Κλίντον, η διάσημη τηλεπερσόνα ανάρτησε στη σελίδα της ένα κείμενο στο οποίο εξηγούσε γιατί θα ψηφίσει την υποψήφια των Δημοκρατικών.

«Υπήρξε ένα σημείο που δεν ήμουν 100% σίγουρη αν θα πήγαινα να ψηφίσω σε αυτές τις εκλογές. Δεν ήθελα να ψηφίσω τυφλά» εξομολογήθηκε, προσθέτοντας πως συζήτησε με φίλους και την οικογένειά της πριν λάβει την απόφασή της.

«Χωρίς αμφιβολία, συντάσσομαι με τη Χίλαρι. Πιστεύω πως θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο και είναι η πιο κατάλληλη για τη δουλειά. Αυτή τη χρονιά, δεν ψηφίζω μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για τα παιδιά μου» τονίζει.

«Είναι κάτι που έλαβα πολύ σοβαρά υπόψη όταν πήρα την απόφασή μου. Τώρα που έχω κάνει την επιλογή μου θέλω να είμαι σαφής….Δεν πρόκειται να κρίνω ποτέ κάποιον για τα πολιτικά ή τα θρησκευτικά του πιστεύω» ξεκαθαρίζει.

Η οπλοκατοχή, το ζήτημα των εκτρώσεων και τα δικαιώματα των γυναικών υπήρξαν από τα θέματα που «ζύγισε» στην απόφασή της, όπως εξομολογείται.

«Πιστεύω πως και οι δύο υποψήφιοι έχουν την πρόθεση να κάνουν τη χώρα ένα πιο ασφαλές και πιο ισχυρό μέρος για κάθε Αμερικανό, απλά έχουν διαφορετικές ιδέες για το πώς θα φτάσουμε εκεί»

«Ο θεός να ευλογεί την Αμερική που μας επιτρέπει να κάνουμε τέτοιες επιλογές-υπάρχουν πολλοί σε αυτό τον κόσμο που δεν έχουν αυτό το προνόμιο» αναφέρει.