TV & Media

Μπραντ Πιτ: Είναι τρελή, αλλά ακόμη την αγαπώ

Σύμφωνα με τη «Sun» δύο «φίλες» έκαναν πλύση εγκεφάλου στην Τζολί για το διαζύγιο  

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Μπραντ Πιτ ήθελε άλλη μια ευκαιρία. «Είναι τρελή, αλλά ακόμη την αγαπώ» φέρεται να έχει πει ο 53χρονος εν διαστάσει πλέον σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί. Η βρετανική ταμπλόιντ «The Sun» υποστηρίζει ότι ο Μπραντ Πιτ δεν επιθυμούσε το διαζύγιο, ήθελε να προσπαθήσει να ξεπεράσουν την κρίση στο γάμο τους. Αλλά «η κλίκα των κακών μαγισσών», όπως φέρεται να αποκαλεί ο ηθοποιός κάποιες στενές φίλες της Τζολί, της «έκαναν πλύση εγκεφάλου».

Αρμίνκα Χέλιτς

Οι «κακές» φίλες κατονομάζονται από τη βρετανική εφημερίδα. Πρόκειται για την 48χρονη Αρμίνκα Χέλιτς και την 37χρονη Κλόε Ντάλτον, πρώην συνεργάτιδες του πρώην Βρετανού υπουργού Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ. Η Τζολί και ο Χέιγκ είναι οι εμπνευστές παγκόσμιας εκστρατείας κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης γυναικών σε εμπόλεμες ζώνες. Οι Χέλικ και Ντάλτον ανέλαβαν να βοηθήσουν την Τζολί στις πολιτικές της φιλοδοξίες. Μία πηγή δήλωσε στη «Sun»: «Ο Μπραντ δεν έβλεπε με καλό μάτι την Αρμίνκα. Δεν συμφωνούσε με τις συμβουλές της, ειδικά όσες αφορούσαν τα προσωπικά της οικογένειας».

Χέιγκ-Τζολί

Οι δύο συνεργάτιδες της Τζολί φέρονται να ζητούσαν περικοπές για να μην υπάρχει πολύς κόσμος γύρω από την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως. «Οι καβγάδες στο Λονδίνο ήταν ομηρικοί – σφαγή» συμπληρώνει η ίδια πηγή. Ο Πιτ αισθανόταν ότι ξαφνικά ήταν παντρεμένος με μια πολιτικό καριέρας. Η Τζολί έχει αποκτήσει τον τίτλο της Βαρόνης και είναι μέλος της Βουλής των Λόρδων στη Βρετανία. 

Πιτ-Τζολί-Χέιγκ