- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η πρώτη δήλωση του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο: Λυπάμαι αλλά προέχει το καλό των παιδιών
Η ανατροφή των παιδιών στο επίκεντρο των συγκρούσεων του ζευγαριού
Ο Μπραντ Πιτ έκανε την πρώτη του δήλωση του, μετά από την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί.
«Λυπάμαι πολύ γι' αυτό, αλλά σημασία τώρα έχει το καλό των παιδιών μας. Ζητώ ευγενικά από τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που αξίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο ηθοποιός στο People.
«Το διαζύγιο είναι το απόλυτο σοκ», ανέφερε στο περιοδικό πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Έχουν περάσει τον περισσότερο καιρό χωριστά φέτος, παρόλα αυτά όμως είναι σοκ. Μόλις γιόρτασαν την επέτειό τους μαζί», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.
Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στα μέσα Ιουλίου, πριν από τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, αν και πηγή του People ανέφερε ότι ο Πιτ πήγε πολλές φορές φέτος στη Γαλλία, γιατί καβγάδιζαν.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή αρκετές φορές είχαν συγκρούσεις για θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών τους. «Πάντα είχαν διαφωνίες σε ό,τι αφορούσε την πειθαρχία των παιδιών», είπε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήταν πάντα πιο αυστηρός, καθώς ήθελε να τα έξι τους παιδιά να ακολουθούν κανόνες. «Κάποιες φορές εκνευριζόταν και φώναζε στα παιδιά», συμπλήρωσε η ίδια πηγή του People. «Η Αντζελίνα είχε πιο χαλαρή αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Σίγουρα ποτέ δεν φωνάζει», προσθέτει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.