TV & Media

Η πρώτη δήλωση του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο: Λυπάμαι αλλά προέχει το καλό των παιδιών

Η ανατροφή των παιδιών στο επίκεντρο των συγκρούσεων του ζευγαριού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325109-670596.jpg

Ο Μπραντ Πιτ έκανε την πρώτη του δήλωση του, μετά από την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί.

«Λυπάμαι πολύ γι' αυτό, αλλά σημασία τώρα έχει το καλό των παιδιών μας. Ζητώ ευγενικά από τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που αξίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο ηθοποιός στο People. 

«Το διαζύγιο είναι το απόλυτο σοκ», ανέφερε στο περιοδικό πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Έχουν περάσει τον περισσότερο καιρό χωριστά φέτος, παρόλα αυτά όμως είναι σοκ. Μόλις γιόρτασαν την επέτειό τους μαζί», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στα μέσα Ιουλίου, πριν από τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, αν και πηγή του People ανέφερε ότι ο Πιτ πήγε πολλές φορές φέτος στη Γαλλία, γιατί καβγάδιζαν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή αρκετές φορές είχαν συγκρούσεις για θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών τους. «Πάντα είχαν διαφωνίες σε ό,τι αφορούσε την πειθαρχία των παιδιών», είπε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήταν πάντα πιο αυστηρός, καθώς ήθελε να τα έξι τους παιδιά να ακολουθούν κανόνες. «Κάποιες φορές εκνευριζόταν και φώναζε στα παιδιά», συμπλήρωσε η ίδια πηγή του People. «Η Αντζελίνα είχε πιο χαλαρή αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Σίγουρα ποτέ δεν φωνάζει», προσθέτει. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ