TV & Media

Ο Πάτρικ Ντέμσεϊ αποκαλύπτει πώς έσωσε τον γάμο του: Με πολύ σεξ

«Το ότι έφυγα από το Grey’s Anatomy βοήθησε στο να σωθεί η σχέση μου με τη σύζυγό μου»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο «παίδαρος» του Grey’s Anatomy και ο νέος αντίζηλος του Κόλιν Φερθ στην τρίτη ταινία με πρωταγωνίστρια την αδέξια Μπρίτζετ Τζόουνς αποκαλύπτει το μυστικό για το πώς έσωσε τον γάμο κατά τη διάρκεια ενός σύντομου χωρισμού.

Ο 50χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος επί 15 χρόνια με την make up artist Τζίλιαν Φινκ. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2015 χώρισαν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Τόσο όσο χρειαζόταν για να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό People ανέδειξε τα benefits ενός σύντομου διαλείμματος σε μια πολύχρονη σχέση. «Πρέπει να προσπαθείς συνέχεια (σ.σ. για τη σχέση). Πρέπει να επικοινωνείς, να μένεις ανοιχτός και να μην επαναπαύεσαι. Να μην τα παρατάς. Και (να κάνεις) πολύ σεξ» είπε, μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 14χρονη Ταλουλα και τα δίδυμα αγόρια Ντάρμπι και Σάλιβαν, ηλικίας 8 ετών.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως αν και βρέθηκε πολύ κοντά στον χωρισμό με τη σύζυγό του, ωστόσο δεν θέλησε ποτέ να το φτάσει ως το τέλος, επειδή, όπως λέει, ένιωθε πως δεν έχει γίνει όλη η δουλειά.

«Και θέλαμε και οι δυο μας να το δουλέψουμε. Από εκείνο το σημείο, ξεκίνησε η δουλειά. Πάντα σε αποσταθεροποιεί όταν βρίσκεται η οικογένεια σου στο χείλος του χωρισμού ή αν είσαι σε μια περίοδο της ζωής σους που ένα μεγάλο κεφάλαιό της κλείνει» πρόσθεσε και παραδέχθηκε πως εκείνο που αποδείχθηκε «πολύ σημαντικό» στο να σώσει τον γάμο του ήταν η επίσκεψη του ζευγαριού σε σύμβουλο γάμου.

«Έμαθα να βάζω προτεραιότητες. Δεν ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω και δεν ήταν ούτε κι εκείνη. Θέλαμε και οι δύο να το παλέψουμε. Η Τζιλ κι εγώ αποφασίσαμε πως είχε φτάσει η ώρα να δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένα θέματα και να βελτιώσουμε (τις αδυναμίες μας). Θέλαμε να είμαστε πρότυπα για τα παιδιά μας» εξομολογείται.

Τέλος, ο Πάτρικ Ντέμσεϊ αποκάλυψε ότι το γεγονός πως αποχώρησε τον Απρίλιο του 2015 από το cast του Grey’s Anatomy σηματοδότησε μια «νέα αρχή» για τον γάμο του.