TV & Media

Λίντσεϊ Λόχαν: Ερωτευμένη με τον Έλληνα επιχειρηματία που την έσωσε από τον οξύθυμο Ρώσο

«Γνωρίστηκαν στα γενέθλιά της στην Μύκονο»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό της με τον 23χρονο Ρώσο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ και η 30χρονη Λίντσεϊ Λόχαν φημολογείται ότι βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι Έλληνας γνωστός επιχειρηματίας και λάτρης της Μυκόνου. Η Mirror και η ιστοσελίδα hollywoodlife.com εκτιμούν ότι η νέα σχέση της Λόχαν είναι «σοβαρή». Διευκρινίζουν ότι πρόκειται για τον Έλληνα επιχειρηματία, Ντένη Παπαγεωργίου, ο οποίος την «έσωσε» παρεμβαίνοντας στον γνωστό μεγάλο καβγά της Αμερικανίδας σταρ με τον Ρώσο πρώην σύντροφό της.

«Γνωρίστηκαν στα γενέθλιά της στην Μύκονο. Βέβαια η Λόχαν τότε είχε μάτια μόνο για τον Ιγκόρ», είπε ανώνυμη πηγή στην βρετανική εφημερίδα The Sun. Μάλιστα ο Ντένης φέρεται να διέκοψε την μακρόχρονη σχέση του με την Νοέλ Κούτρα για την Λόχαν.

Λόχαν και Παπαγεωργίου απαθανατίστηκαν την ώρα που έκαναν τα μπάνια τους στο «Καλό Λιβάδι», και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου. Πάντως ηθοποιός όταν βάζει φωτογραφίες στο Instagram της με τον Έλληνα επιχειρηματία, τον αναφέρει ως φίλο της. 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις Αύγ 31, 2016, 4:18μμ PDT