TV & Media

Βικτόρια Μπέκαμ: Ήμουν μεθυσμένη όταν γνώρισα τον Ντέιβιντ (εικόνες)

«Υπάρχει ο έρωτας με την πρώτη ματιά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
323420-665835.jpg

Σε μια άκρως φθινοπωρινή φωτογράφιση, η Βικτόρια Μπέκαμ γίνεται το πρόσωπο της βρετανικής Vogue και αποκαλύπτει ότι όταν γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον Ντέιβιντ ήταν μεθυσμένη.

Για την ακρίβεια, η 42χρονη σχεδιάστρια αποκάλυψε σε ένα γράμμα προς τον εαυτό της, το οποίο δημοσιεύει το περιοδικό, πως το 1996, όταν πήγε στο μπαρ όπου διασκέδαζαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντέιβιντ  Μπέκαμ καθόταν στην άκρη με την οικογένειά του, «και είχε ένα τόσο γλυκό χαμόγελο. Αν κι εσύ είσαι κοντά με την οικογένειά σου, θα σκεφτείς πόσο μοιάζετε. Θα σου ζητήσει το τηλέφωνό σου».

Επίσης, το πρώην μέλος των Spice Girls αποκαλύπτει πως ο σταρ του βρετανικού ποδοσφαίρου την είχε δει στο βίντεο κλιπ του «Say You'll Be There» και τότε την ερωτεύτηκε και είπε: «Αυτό το κορίτσι είναι για μένα και θα την κερδίσω! Είναι η έννοια της τελειότητας για μένα. Ήξερα πως αν με ήθελε κι αυτή, θα μπορούσαμε να είμαστε για πάντα μαζί».

Έπειτα από αυτό, η Βικτόρια ταξίδεψε στο Μάντσεστερ, τον είδε στο μπαρ και τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όπως αποκαλύπτει, ωστόσο ήταν λίγο μεθυσμένη…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ