TV & Media

Πωλείται το παλατάκι του Playboy και ο… ιδιοκτήτης του (εικόνες)

Ο μελλοντικός αγοραστής θα μένει αναγκαστικά με τον Χιου Χέφνερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317017-625161.jpg

Η έπαυλη του Playboy που φιλοξένησε εκατοντάδες ξέφρενα πάρτι και κουνελάκια πωλείται και επισήμως έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά υπάρχει μια ρήτρα - παγίδα. Ο μελλοντικός αγοραστής θα είναι αναγκασμένος να συγκατοικήσει με τον ιδρυτή του θρυλικού περιοδικού και ιδιοκτήτη της έπαυλης Χιου Χέφνερ.

image

«Η έπαυλη ήταν σπίτι και επαγγελματικός χώρος δημιουργίας του Χεφ για πολλά χρόνια και θα συνεχίσει να είναι ακόμα κι αν το ακίνητο πουληθεί», επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος θυγατρικής εταιρείας του Playboy, Σκοτ Φλάντερς. Ο επόμενος αγοραστής λέγεται ότι δεν θα έχει πρόσβαση στο δωμάτιο του Χέφνερ.

image

Η έπαυλη έχει 29 δωμάτια, κελάρι, αίθουσα προβολών, τη διάσημη πισίνα με τη σπηλιά και διάφορα ζώα που κατοικούν σε αυτήν (παγώνια, μαϊμούδες, παπαγάλους κ.ά.) και σύμφωνα με ειδικούς της αγοράς ακινήτων χρήζει άμεσων εργασιών ανακαίνισης και συντήρησης. Ο Χιου Χέφνερ αγόρασε το εν λόγω ακίνητο το 1971 έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

image

Η πώληση εντάσσεται στο πλαίσιο πολλών αλλαγών που έχει δρομολογήσει η εταιρεία Playboy για να ανακάμψει οικονομικά. Μία από αυτές τις αλλαγές ήταν η ανακοίνωση ότι το περιοδικό εγκαταλείπει τα γυμνά εξώφυλλα καθώς η ζήτηση έχει πέσει και η αγορά του πορνό έχει περάσει στο ίντερνετ.

image

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ