TV & Media

Όσο αξίζει ο Τζόνι Ντεπ δεν αξίζει κανείς

Ο πιο υπερτιμημένος σταρ του Χόλιγουντ για το 2015 σύμφωνα με το Forbes

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το περιοδικό Forbes κατονόμασε τον Τζόνι Ντεπ ως τον πιο δυσανάλογα αμειβόμενο και ακριβοπληρωμένο ηθοποιό του Χόλιγουντ για το 2015 σε σχέση με τα έσοδα που φέρνει στα ταμεία. Η λίστα του αμερικανικού περιοδικού βασίζεται στις τρεις τελευταίες ταινίες ηθοποιών. Συγκρίνει τις αμοιβές των σταρ και τα έσοδα στα ταμεία. Με εξαίρεση το «Black Mass οι ταινίες «The Lone Ranger», «Mortdecai» και «Transcendence» απέτυχαν παταγωδώς εμπορικά. Ειδικότερα, η Disney έχασε περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια από το «The Lone Ranger», το «Mortdecai» στοίχισε 60 εκ. δολάρια και απέφερε κέρδη μόλις 47 εκ. ενώ το επιστημονικής φαντασίας «Transcendence» σε παραγωγή του Ντεπ ίσα ίσα έβγαλε τα έξοδά του.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Ντένζελ Γουάσινγκτον που επιστρέφει μόλις 6.50 δολάρια για κάθε 1 δολάριο που πληρώνεται, στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γουίλ Φέρελ που ήταν πρώτος στην ίδια λίστα το 2009 και το 2010 με επιστροφή 6.80 δολάρια για κάθε δολάριο που πληρώνεται, ενώ απουσιάζει ο Άνταμ Σάντλερ που είχε πρωτιές το 2013 και το 2014 επειδή σταμάτησε για λίγο να γυρίζει ταινίες.

Εν αντιθέσει αυτός που αξίζει τα λεφτά του για το 2015 είναι ο Κάπτεν Αμέρικα, Κρις Έβανς. Δείτε το τοπ 10 των υπερτιμημένων και αυτών που σύμφωνα με το Forbes δικαιολογούν το μισθό τους: