Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Πόζαρε στους καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς με πολύχρωμο μπικίνι

Η ανάρτησή της στο Instagram

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Πόζαρε στους καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς με πολύχρωμο μπικίνι - Η ανάρτησή της στο Instagram

Στους καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου και πόζαρε στο εντυπωσιακό φυσικό τοπίο, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της το περασμένο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα, χθες, Κυριακή 19 Ιουλίου μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από τη σύντομη απόδρασή της, δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μία γεύση από το ταξίδι της. Σε ορισμένα στιγμιότυπα εμφανίστηκε μόνη, ενώ σε άλλα βρισκόταν μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και φίλους.

Ανάμεσα στις εικόνες ξεχώρισαν εκείνες όπου η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της, Ναστάζια. Οι δύο τους, μαζί με την παρέα τους, πέρασαν χρόνο στο χωριό των Τρικάλων και φωτογραφήθηκαν σε διαφορετικά σημεία της περιοχής το ίδιο Σαββατοκύριακο.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε χαμογελαστή με φόντο το πέτρινο γεφύρι της Παλαιοκαρυάς και έναν από τους δύο καταρράκτες του σημείου. Συνοδεύοντας τη σειρά των φωτογραφιών, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγάπη», περιγράφοντας το κλίμα της όμορφης απόδρασης.