- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τάσος Ιορδανίδης: Δεν έχουμε επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσωπικούς λόγους
Ο ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του με τη Θάλεια Ματίκα
Τάσος Ιορδανίδης: Αποστασιοποιηθήκαμε από τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσωπικούς λόγους πριν τις καταγγελίες
Για το κίνημα metoo στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τη διακοπή των σχέσεων με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης στη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτός από τον Πέτρο Φιλιππίδη και στα δεδομένα στην τηλεόραση και το θέατρο.
«Δεν είναι όλοι έτσι οι άνθρωποι στο θέατρο, υπάρχουν και άγγελοι στο θέατρο. Υπάρχουν και δαίμονες στο θέατρο αλλά υπάρχουν και υπέροχοι άνθρωποι. Για τους δαίμονες κάποια στιγμή πιστεύω, γενικότερα στη ζωή, ότι υπάρχει μια συμπαντική δικαιοσύνη», εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός.
«Όχι μόνο στο θέατρο, στον οποιοδήποτε εργασιακό τομέα και μέσα στην ίδια τη ζωή. Ότι δίνεις, παίρνεις. Έτσι νομίζω εγώ και έτσι πορεύομαι τουλάχιστον. Νομίζω ότι αν κάποιος το κάνει μια, το κάνει δυο, το κάνει τρεις, όσο ευφυής και ταλαντούχος κι αν είναι, κάποια στιγμή θα του ‘ρθει κάπως και θα περιθωριοποιηθεί», πρόσθεσε.
«Σήμερα δεν έχω επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είχαμε σταματήσει να έχουμε επαφές πριν συμβούν τα γεγονότα (σ.σ. τις καταγγελίες). Από πριν. Ούτε εγώ το περίμενα όλο αυτό που ακούστηκε. Ούτε εγώ το περίμενα. Για καθαρά άλλους λόγους τέλος πάντων, εμείς αποστασιοποιηθήκαμε με τον Πέτρο. Ήταν προσωπικοί οι λόγοι. Ξέρεις, δεν ταιριάζουν τα χνώτα όλων των ανθρώπων», συμπλήρωσε, ακόμα, ο Τάσος Ιορδανίδης.
Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο κουμπάρος στον γάμο του Τάσου Ιορδανίδη και της Θάλειας Ματίκα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2011.
«Παλαιότερα με ηρεμούσε η Θάλεια Ματίκα στο κομμάτι της δουλειάς. Τώρα νομίζω ότι έχουμε έρθει, το καρδιογράφημα εφάπτεται πλήρως. Είμαστε στο ίδιο μήκος. Η Θάλεια δεν έδινε καμία βαρύτητα όταν έκανε την τεράστια επιτυχία (σ.σ. στη σειρά του Παπακαλιάτη). Ευγνώμων ήταν για όλα αυτά που της συνέβαιναν, αλλά δεν έδινε στη διαπροσωπική μας σχέση και στην προσωπική μας ζωή, δεν έδινε καμία βαρύτητα πάνω σε αυτό» είπε για την Θάλεια Ματίκα.
«Η τηλεόραση περνάει -δεν νομίζω ότι ανακαλύπτω την Αμερική αυτή τη στιγμή – σε παγκόσμιο επίπεδο, κρίση. Και η κρίση έρχεται ξεκάθαρα, γιατί έχει έρθει ένα αντίπαλο δέος, το οποίο βρυχάται έντονα και ακούει στο όνομα διαδίκτυο. Αυτό που λέμε, συμβατική τηλεόραση, έτσι; Γιατί υπάρχουν και πλατφόρμες που είναι μία άλλη κατάσταση, οι οποίες πλατφόρμες, από ό,τι έχουμε κάποιες πληροφορίες τέλος πάντων, κάτι έχει πάρει το αυτί μας, μπορεί να έρθουν και στην Ελλάδα με έναν τρόπο. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο. Η συμβατική τηλεόραση πάντως αλλάζει μορφή σίγουρα. Έτσι το βλέπω εγώ.
Είναι θέμα ταχύτητας. Είναι θέμα θεματολογιών, αν θες. Τα περισσότερα χρήματα αυτή τη στιγμή της διαφήμισης, πηγαίνουν στο διαδίκτυο. Έτσι είναι. Αυτή τη στιγμή έχει γυρίσει τούμπα το πράγμα. Οι διαφημιστικές απευθύνονται πρώτα στο διαδίκτυο… Η νεότερη γενιά έχει συνηθίσει. Εμένα τα παιδιά μου δεν βλέπουν τηλεόραση. Καθόλου. Όταν λέμε καθόλου, καθόλου. Δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν. Τους φαίνεται περιττή η κίνηση. Ενώ η άλλη κίνηση είναι μέσα τους, στο αίμα τους. Τι να κάνουμε τώρα; Αυτή είναι η πραγματικότητα, ρε παιδιά», δήλωσε ακόμα ο Τάσος Ιορδανίδης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα παρασκήνια
Η εξομολόγηση για τα παιδιά της χρόνια
Η ανάρτηση του τραγουδιστή από τις καλοκαιρινές του διακοπές
Η αποκάλυψη του τραγουδιστή
Ο γνωστός stand-up κωμικός μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του και τα υβριστικά σχόλια στα social media
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Ελλάδα
Ο ηθοποιός βρέθηκε κοντά στα παιδιά και άκουσε τις ιστορίες τους
«Πάμε για νέα θεραπεία», έγραψε στα social media και χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο
Η ανάρτηση του σχεδιαστή μόδας ανήμερα των γενεθλίων του
Τα λόγια αγάπης της τραγουδίστριας
Η ηθοποιός έπαιξε στη Χίο, αφιερώνοντας την παράσταση στη Χιώτισσα μητέρα της
Η απάντηση της δισκογραφικής για την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου
Η ανάρτηση της παρουσιάστριας
Η ανακοίνωση περί «μη τήρησης δεσμεύσεων» και «λογαριασμού»
Όσα αποκάλυψε για το φινάλε της εκπομπής
Η influencer περιέγραψε τον τραυματισμό της σε κλαμπ και τη συνάντηση με τους σωματοφύλακες του Αμερικανού σταρ
Βρέθηκαν σε νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
«Ποιον αφορά αν εγώ είμαι στον Βόλο και τρώω βραστό κολοκυθάκι;»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.