- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διονύσης Σχοινάς: Έγραφαν «αυτός κάθεται σπίτι και δουλεύει η γυναίκα του»
Η εξομολόγηση για τα σχόλια που τον στεναχώρησαν
Ο Διονύσης Σχοινάς για τα σχόλια που δέχθηκε τα πρώτα χρόνια του γάμου του με την Καίτη Γαρμπή
Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή και τα σχολια που δέχθηκαν ως ζευγάρι από την αρχή της σχέσης τους και τα οποία στεναχώρησαν πρόσωπα από το περιβάλλον τους.
«Έγραψαν πάρα πολλά για εμένα τότε, ότι κάθεται σπίτι και δουλεύει η γυναίκα του. Δεν με ενδιέφερε καθόλου. Δεν με νοιάζει τι έλεγαν. Εγώ είμαι ευτυχισμένος, περνάω τέλεια, αν σας πειράζει η ευτυχία μου, οκ. Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα εδώ και 30 χρόνια. Είναι αόρατα για εμένα. Στην αρχή στενοχωριόμουν γιατί στενοχωριόταν ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Μετά καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα γράφονται μόνο και μόνο για να πουλήσουν», εξομολογήθηκε ο Διονύσης Σχοινάς.
Στην ίδια εκπομπή, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη σύμπραξη με την Καίτη Γαρμπή επί σκηνής. «Τα τελευταία δύο χρόνια δούλεψα με την Καίτη. Στην αρχή δεν ήθελα με τίποτα να δουλέψω με τη γυναίκα μου. Περνάγαμε πολύ ωραία μαζί και έλεγα μην γίνει κάτι και χαλάσει αυτό. Τα τελευταία χρόνια που δουλέψαμε μαζί ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη μουσική μου καριέρα».
Διαβάστε επίσης → Η Καίτη Γαρμπή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει: «Εύχομαι και προσεύχομαι ότι θα περάσει σύντομα»
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας
«Βρείτε λίγο χρόνο ή πολύ και να πάτε να δείτε τη μαμά και τον μπαμπά σας»
Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον ηλικιακό ρατσισμό και τα σχόλια που δέχθηκε σε φωτογραφία της
Η ανάρτησή της στο Facebook
Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα παρασκήνια
Η εξομολόγηση για τα παιδιά της χρόνια
Η ανάρτηση του τραγουδιστή από τις καλοκαιρινές του διακοπές
Η αποκάλυψη του τραγουδιστή
Ο γνωστός stand-up κωμικός μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του και τα υβριστικά σχόλια στα social media
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στην Ελλάδα
Ο ηθοποιός βρέθηκε κοντά στα παιδιά και άκουσε τις ιστορίες τους
«Πάμε για νέα θεραπεία», έγραψε στα social media και χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο
Η ανάρτηση του σχεδιαστή μόδας ανήμερα των γενεθλίων του
Τα λόγια αγάπης της τραγουδίστριας
Η ηθοποιός έπαιξε στη Χίο, αφιερώνοντας την παράσταση στη Χιώτισσα μητέρα της
Η απάντηση της δισκογραφικής για την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου
Η ανάρτηση της παρουσιάστριας
Η ανακοίνωση περί «μη τήρησης δεσμεύσεων» και «λογαριασμού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.