Showbiz

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ήταν συγκινητικό που συνόδευσα τη Δανάη Μπάρκα στο γάμο της

Τι είπε σε δηλώσεις που παραχώρησε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παραχώρησε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της Δανάης Μπάρκα.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παραχώρησε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας για την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Εκκλησιάζουσες – Γυναίκες στην εξουσία».

«Χαίρομαι, γιατί οι άνθρωποι που ήρθαν σήμερα φαίνεται ότι το απόλαυσαν και αυτό μας έδωσε μεγάλη χαρά», είπε αρχικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και πρόσθεσε:

«Δεν έχω ζηλέψει κάποιο ρόλο, είμαι χορτασμένος. Ήταν συγκινητικό που συνόδευσα τη Δανάη στο γάμο της. Είναι πολύ ευτυχισμένη! Το χειμώνα είναι πιθανό να κάνω μια συμμετοχή σε μια σειρά στον Alpha, στο “Μια γυναίκα”, ενώ θα είμαι και με ένα καινούριο έργο στο θέατρο “Εμπορικόν”».