- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ήταν σαν να ήθελα να πω σε όλο τον κόσμο τι ωραίο πατέρα είχα
Ο ηθοποιός μίλησε με λόγια καρδιάς για την δύσκολη περίοδο που βιώνει έπειτα από την απώλεια του πατέρα του
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ήταν σαν να ήθελα να πω σε όλο τον κόσμο τι ωραίο πατέρα είχα
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τον θάνατο του πατέρα του και την ανάγκη που ένιωσε να μοιράστει την είδηση αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης, καθώς όπως τόνισε «Ήταν σαν να ήθελα να πω σε όλο τον κόσμο τι ωραίο πατέρα είχα. Του το ‘λεγα πολλές φορές».
«Έχω υπάρξει και καλύτερα και θα υπάρξω, σίγουρα, καλύτερα. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο, 16 Μαϊου έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Ήταν πραγματικά μαγικό το ότι πολύς κόσμος μου συμπαραστάθηκε μέσα από τα social media, ήταν αδιανόητο. Δηλαδή πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι», δήλωσε αρχικά.
«Ένιωσα την ανάγκη, μέσα από τα social media, να πω ποιος ήταν ο πατέρας μου. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Δημοσίως θα ξεφτιλιστώ μου φαίνεται σήμερα, γιατί είναι δύσκολο. Είναι ακόμα πολύ κοντινό και είμαι λιγάκι ευσυγκίνητος», πρόσθεσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
«Θα είμαι και για πολύ καιρό ακόμα, το ξέρω. Δεν ντρέπομαι για το συναίσθημα μου αλλά δεν ξέρω γιατί είχα αυτή την ανάγκη. Ήταν σαν να ήθελα να πω σε όλο τον κόσμο τι ωραίο πατέρα είχα. Του το ‘λεγα πολλές φορές. Ήταν γλύκας, είχε χιούμορ, τον λάτρευε όλος ο κόσμος», κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τραγουδιστής αποδίδει το συμβάν σε πράξη εκδίκησης όσων ενοχλεί η άποψή του
«Εγώ δεν είμαι κανενός» τονίζει η ηθοποιός
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Η απάντηση της τραγουδίστριας στις φήμες
Τι ανέβασε ο Έλληνας τραγουδιστής
Ο ηθοποιός απαντά και γενικά και επί προσωπικού για την επίθεση που δέχθηκε σήμερα στο δικαστήριο από τον Πέτρο Φιλιππίδη
Τι συνέβη μετά το τέλος της εκπομπής Το Πρωινό
«Την οικογένεια των ανθρώπων πρέπει να τη σεβόμαστε» δηλώνει η παρουσιάστρια
«Πίστευε ότι η φιλική του σχέση με την Γκίλφοϊλ βοηθούσε την Ελλάδα...»
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί δε μπορούσα να το διαχειριστώ»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Δεν έχει ξεκινήσει καλά η χρονιά» είπε η Μαρία Ηλιάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.