- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησαν για τη πρόωρη γέννηση του τρίτου τους παιδιού
Η Ανίτα Μπραντ προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού στην 27η εβδομάδα της κύησης.
«Στην τελευταία εγκυμοσύνη γέννησα σχεδόν στις 27 εβδομάδες. Δύο εβδομάδες έμεινα στο νοσοκομείο και το μωρό 2 μήνες. Φαντάσου να φεύγεις από το νοσοκομείο, απ’ το μαιευτήριο, χωρίς το μωρό στην αγκαλιά… Ήταν μία εμπειρία που τώρα που το σκέφτομαι πίσω… Γεννήθηκε 1.100 γραμμάρια. Χωρούσε στο χέρι του Χάρη. Νομίζω ότι τη δύναμη τη βρίσκεις όταν τη χρειάζεσαι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν ένας δρόμος τόσο ανηφορικός που δεν μπορείς να τον διανοηθείς αν δεν τον ζήσεις», εξομολογήθηκε η Ανίτα Μπραντ στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και πρόσθεσε: «Και επειδή έχω επαφή με άλλες μαμάδες και με κάποιες ομάδες που κάνουν παρέα και μιλάνε, συζητάνε γι’ αυτό το θέμα, όλοι αυτό λένε: “ότι αν δεν το ζήσεις, δεν μπορεί να πάει το μυαλό σου στο τι δύναμη χρειάζεσαι, ψυχική, για να το αντέξεις”. Γιατί να βλέπεις το μωρό σου κάθε μέρα και να αγχώνεσαι πόσα γραμμάρια έβαλε… Αγωνία, άστο!»
Στην εκπομπή βρέθηκε και ο σύζυγος της Ανίτα Μπραντ, Χάρης Χριστόπουλος για τη δύσκολη περίοδο που έζησαν μέχρι να βγει ο γιος τους από τη θερμοκοιτίδα και το μαιευτήριο και να γυρίσουν όλοι μαζί στο σπίτι: «Το χειρότερο βέβαια που απεύχεσαι και εκτιμάς περισσότερο και τη ζωή και το θαύμα και τη δύναμη για επιβίωση που έχουν αυτά τα πιτσιρίκια. Και, ομολογουμένως και από μαρτυρίες, γίνονται και πολύ πιο δυνατά αυτά, γιατί έχουν τέτοια λύσσα για να επιβιώσουν. Είναι το θαύμα της επιβίωσης. Τέλος πάντων, το περάσαμε και αυτό και ήταν και ένα μεγάλο μάθημα και για τη σχέση μας και για την αγάπη μας, η οποία θεριεύει ακόμα περισσότερο για τα πιτσιρίκια μας. Τι να σου λέω τώρα… Και τον έχουν αγκαλιά οι άλλοι δύο και τον προστατεύουνε, και είναι “ο καπετάν φασαρίας” βέβαια».