- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Για την υπογονιμότητα, την ανεξήγητη υπογονιμότητα και την εξωσωματική μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα.
Σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση προχώρησαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Παναγιώτης Τανιμανίδη, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και αδελφός του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη.
«Έζησα και εγώ στη ζωή μου αυτό το κεφάλαιο της υπογονιμότητας, της ανεξήγητης υπογονιμότητας, της εξωσωματικής», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα και πρόσθεσε:
«Είναι πράγματα που έχω μιλήσει, πράγματα για τα οποία έχω λάβει πολλά μηνύματα στα social media από γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια. Το δικό μου παράδειγμα είναι ότι μετά από αρκετό χρόνο προσπαθειών, θυμάμαι μου ερχόταν η περίοδος και έκλαιγα. Αισθανόμουν πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση, ματαίωση, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό ψυχολογικά».
«Είναι ευλογία να οδηγηθεί η εξωσωματική σε δίδυμη κύηση… Εγώ θυμάμαι την εξωσωματική ως μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου», είπε καταλήγοντας.