- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κατερίνα Διδασκάλου: «Γαλλικό» στον αέρα του Στούντιο 4 και αμηχανία στο πλατό
Αμήχανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Στούντιο 4, όταν καλεσμένη της εκπομπής ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου. Κατά την έναρξη της συζήτησης με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η γνωστή ηθοποιός αιφνιδίασε το πλατό χρησιμοποιώντας αθυρόστομη έκφραση, την ώρα που η εκπομπή ήταν σε ζωντανή μετάδοση.
Η αφορμή δόθηκε όταν η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε στη μακρόχρονη πορεία της παράστασης «Η πόρνη από πάνω», στην οποία πρωταγωνιστεί επί 14 χρόνια, τονίζοντας πως κάθε φορά ο ρόλος αποκτά διαφορετική ανάγνωση. Όπως σημείωσε, τα έργα που φέρουν πολιτική και κοινωνική δήλωση έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για έναν ηθοποιό.
Στη συνέχεια, εξηγώντας πώς αντιμετωπίστηκε αρχικά η επιλογή της για τον συγκεκριμένο ρόλο, μετέφερε σχόλια που –όπως είπε– ακούστηκαν προς τον συγγραφέα Αντώνης Τσιπιανίτης, ότι δηλαδή δεν ταίριαζε στην εικόνα μιας «κακοποιημένης γυναίκας που ο άντρας της δεν τη θέλει και… ξενοπηδ…». Η φράση προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Θανάση Αναγνωστόπουλου, ο οποίος υπενθύμισε: «Είμαστε ζωντανά».
Η ίδια, χωρίς να δείξει διάθεση να αναδιπλωθεί, διόρθωσε τη λέξη σε πιο «κομψή» εκδοχή, σχολιάζοντας με χιούμορ ότι «αφού λέμε τα πράγματα με το όνομά τους…». Το στιγμιότυπο δεν πέρασε απαρατήρητο, με το πλατό να προσπαθεί να διατηρήσει τον ρυθμό της εκπομπής και το κοινό να σχολιάζει έντονα στα κοινωνικά δίκτυα.