- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Στην τηλεόραση έχουν συμβεί τέρατα, κατά καιρούς και σε μένα την ίδια
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Για την πολυσυζητημένη αυτοναφορικότητα στην τηλεόραση όσο και στη μεγάλη επιτυχία του “Πάμε Πακέτο” μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μεταξύ άλλων μίλησε τόσο για την πολυσυζητημένη αυτοναφορικότητα στην τηλεόραση όσο και στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ίδια στο παρελθόν με την εκπομπή “Πάμε Πακέτο” στον Alpha.
Από εσάς έχω ακούσει πρώτη φορά τι σημαίνει αυτοαναφορικότητα και πόσο σημαντική είναι στη ζωή ενός παρουσιαστή και γενικότερα στη ζωή ενός ανθρώπου. Μιλήστε μου γι’ αυτό και αν θέλετε να σχολιάσετε την απομάκρυνση της Ελένης Τσολάκη από την εκπομπή της…
«Δεν σχολιάζω τι έγινε στην ελληνική τηλεόραση, γιατί έχουν συμβεί τέρατα κατά καιρούς. Και σε μένα την ίδια. Οπότε τι να σχολιάσω από κει και πέρα; Δεν έχει νόημα, αυτή είναι η τηλεόραση. Ξέρετε, όταν είπα μια σχετική κουβέντα σε κάποιους διευθυντές σε ένα κανάλι, μου είπαν “ξέρεις, αυτή είναι η τηλεόραση”, δηλαδή κάνουμε ότι θέλουμε. Έχουμε και το μαχαίρι και το πεπόνι, οπότε δεν θέλουμε και αντιδράσεις και μην πολυμιλάτε. Τι να πεις τώρα σ’ αυτή τη φασιστική προσέγγιση!
Δεν λες τίποτα, προχωράς και ανοίγεις άλλους δρόμους. Όσον αφορά την αυτοαναφορικότητα, θεωρώ ότι έχει κουράσει όλο αυτό το πράγμα. Η τηλεόραση έχει έναν ρόλο. Να ενημερώνει τον κόσμο, να τον ψυχαγωγεί και, αν μπορεί, να του δώσει εσωτερικότητα, λίγο συναίσθημα, όπως έδινε το “Πάμε πακέτο”.
“Το “Πακέτο” ήταν κάτι που είχε καθηλωτικό χαρακτήρα. Ο κόσμος έμενε στα σπίτια, έκλειναν τα καφενεία στα χωριά, ερήμωναν οι πλατείες. Μου έγραψε ένα κοριτσάκι 15 χρονών ότι βλέπει το “Πακέτο” στο Youtube, παίρνει δύναμη απ’ αυτό, παίρνει ενέργεια. Αυτά είναι δημοσιευμένα, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου», είπε και πρόσθεσε:
«Μου έγραφε ότι γίνεται καλύτερος άνθρωπος γιατί συνδέεται μέσα από την εκπομπή με έννοιες όπως η αλήθεια, ο σεβασμός και το συναίσθημα. Μετά από όλα αυτά, θα πρέπει να είναι κάτι καλύτερο και συγκεκριμένο για να το κάνω εγώ στην τηλεόραση. Όχι απαραίτητα κάτι σαν το Πακέτο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα λόγια αγάπης για τον ηθοποιό και τα δύο της παιδιά
«Πιστεύω ότι κανένας δεν μπορεί να είναι αυτό που ήταν κάποιος άλλος»
Η μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο, θα έκλεινε σήμερα τα 56 της χρόνια
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής
«Αυτό το σώμα έχω και με αυτό θα κυκλοφορώ»
Η ανάρτησή της στο Instagram
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα και Νίκη Σκιαδαρέση συγκινημένοι στον γάμο της Όλγας
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας
«Βρείτε λίγο χρόνο ή πολύ και να πάτε να δείτε τη μαμά και τον μπαμπά σας»
Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον ηλικιακό ρατσισμό και τα σχόλια που δέχθηκε σε φωτογραφία της
Η ανάρτησή της στο Facebook
Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα παρασκήνια
Η εξομολόγηση για τα παιδιά της χρόνια
Η ανάρτηση του τραγουδιστή από τις καλοκαιρινές του διακοπές
Η αποκάλυψη του τραγουδιστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.