- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Για την ταινία “Καποδίστριας” αλλά και την φημολογούμενη καλλιτεχνική επάνοδο του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς.
Για το πλήθος σχολίων και αντιδράσεων που έχει σηκώσει η νέα ταινία “Καποδίστριας” αλλά και την φημολογούμενη καλλιτεχνική επάνοδο του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς.
Ειδικότερα, ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έδωσε ο κ. Σμαραγδής έναν πολύ έντιμο και σημαντικό αγώνα, γιατί έπρεπε να υπερασπιστεί ένα δημιούργημα το οποίο κάποιοι προσπάθησαν να του το κόψουν στη μέση. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί, για μένα είναι κυρίως πολιτικοί».
«Προσωπικά, επειδή έχω μελετήσει αρκετά, θεωρώ πως ο Καποδίστριας είναι ο φόβος και ο τρόμος των σημερινών ανθρώπων που κυβερνούν αυτόν τον τόπο διότι, αν αναδειχθεί αυτή η προσωπικότητα και οι πρακτικές του, τότε θα δουν οι σημερινοί πολιτικοί μας ότι ούτε στο μικρό του νυχάκι δεν μπορούν να φτάσουν», πρόσθεσε.
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης τιμωρήθηκε επαρκώς, κατά την άποψη μου. Από κει και πέρα κρίθηκε ένοχος ως συμπεριφορά ανθρώπου, δεν κρίθηκε ένοχος ως καλλιτέχνης. Θεωρώ ότι είναι ένας εκ των σπουδαιότερων καλλιτεχνών, ο οποίος υπάρχει τα τελευταία 50 χρόνια και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει την προσπάθεια του να επιστρέψει. Πιστεύω ότι θα είναι ένας άλλος άνθρωπος», είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και κατέληξε:
«Εάν ο κόσμος τον αποδεχτεί, τότε δεν μπορεί κανείς να κρίνει τον κόσμο. Με την έννοια ότι ήθελε να δει ξανά έναν καλλιτέχνη, του έδωσε συγχώρεση εφόσον τιμωρήθηκε κιόλας και επιθυμεί να τον ξαναδεί. Με αυτή την έννοια έχει κάθε δικαίωμα να επιστρέψει».