- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άντζελα Δημητρίου για το κομμάτι «Ποια θυσία»: Είναι γραμμένο για τον γιο μου, που μου τον πήραν
Τι αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια
Τι αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου για την ιστορία πίσω από το κομμάτι «Ποια Θυσία».
Στη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από το τραγούδι «Ποια θυσία» αναφέρθηκε η Άντζελα Δημητρίου, αποκαλύπτοντας ότι το κομμάτι δεν γράφτηκε για κάποιον σύντροφό της, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά για τον γιο της, Βαγγέλη. Όπως εξήγησε, για 27 ολόκληρα χρόνια το παιδί της δεν γνώριζε πως εκείνη ήταν η μητέρα του, γεγονός που σημάδεψε βαθιά τη ζωή και την ψυχολογία της.
Ειδικότερα, η Άντζελα Δημητρίου έκανε τη συγκεκριμένη εξομολόγηση το βράδυ της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως όταν γέννησε τον γιο της της τον πήραν, κάτι που την βύθισε σε απόγνωση, με αγωνία για το πού βρίσκεται και τι κάνει.
Μιλώντας για την ιστορία του κομματιού, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Όλοι και η νεολαία πιο πολύ πιστεύουν ότι είναι ένα τραγούδι για αγάπη, για γυναίκα ή άντρα, καψούρα κοινώς. Θέλω, λοιπόν, να σας πω μια πολύ μικρή ιστορία, χωρίς να σας κουράσω, απλά γιατί είναι κομμάτι μέσα από τη ζωή μου και πρέπει να το μάθετε. Το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο για το πρώτο παιδί που έφερα στον κόσμο, για τον γιο μου. Το οποίο παιδί μου το πήραν και εγώ είχα πέσει στα πατώματα και κάποια στιγμή έπρεπε να μάθω τι κάνει αυτό το παιδί, που είναι. Ήμουν πολύ στενοχωρημένη. Στις έξι το πρωί γράψαμε αυτό το τραγούδι, το “Ποια θυσία”, που λέει το εξής. “Και θέλω να ‘ρθω να σ’ αρπάξω από την άλλη, να τη ρωτήσω με τα μάτια δακρυσμένα, με ποιο δικαίωμα σε πήρε από μένα και ποια θυσία έχει κάνει αυτή για εσένα”. Είναι η αλήθεια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποχαιρετά σήμερα τη γυναίκα του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η μέρα της προφυλάκισης» είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.