- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Για την Άννα Βίσση και τον λόγο που δεν συνεργάστηκε ποτέ με εκείνη μίλησε ο Φοίβος.
Για την Άννα Βίσση και τον λόγο που δεν συνεργάστηκε ποτέ με εκείνη μίλησε ο Φοίβος αποκαλύπτοντας πως δεν το έκανε καθώς αισθανόταν ότι θα πρόδιδε την κοινή μουσική πορεία που χάραζε με τη Δέσποινα Βανδή.
Μεταξύ άλλων, μιλώντας σε vidcast, ο Φοίβος αναφέρθηκε σε πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση, ενώ στάθηκε και στη μακροχρόνια καλλιτεχνική του πορεία δίπλα στη Δέσποινα Βανδή, με την οποία συνεργάστηκε επί 17 συνεχόμενα χρόνια.
Αναφερόμενος αρχικά στον Νίκο Καρβέλα, εξήγησε ότι ανέκαθεν τον εκτιμούσε, διαψεύδοντας τις φήμες περί αντιπαλότητας: «Εντάξει, αυτός που γουστάρω πολύ είναι ο Νίκος Καρβέλας. Θα ήθελα να του γράψω ένα τραγούδι. Το ξέρει, του το έχω πει πει και δεν με πίστευε. Δεν ήμασταν ποτέ στα μαχαίρια με τον Νίκο Καρβέλα. Ήταν αστικός μύθος. Τον εκτιμώ πολύ, θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει, με τις παραξενιές του, τις απόψεις του, εντάξει. Εγώ μουσικά το κρίνω. Είχαμε συνυπάρξει πριν από πολλά χρόνια όταν είχα ενορχηστρώσει κάποια τραγούδια του τότε που η Άννα επρόκειτο να πάει στο εξωτερικό να κάνει την προσπάθεια της έξω και είχα ενορχηστρώσει 2 ή 3 τραγούδια του και 2 δικά μου που ήταν τα demo».
Ως προς την Άννα Βίσση, ο Φοίβος την χαρακτήρισε «αξεπέραστη στο είδος της» αποκαλύπτοντας τον λόγο που ποτέ δεν έκανε συνεργασία μαζί της: «Η Άννα Βίσση για εμένα είναι ό,τι καλύτερο στο είδος της. Δεν υπάρχει αυτή η καλλιτέχνιδα. Δεν συνεργάστηκα με την Άννα Βίσση, γιατί θεωρούσα ότι προδίδω τη Δέσποινα Βανδή. Δεν το μετανιώνω».
Τέλος, για το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή, ο συνθέτης είπε: «Γιατί όχι; Με τη Δέσποινα είχαμε την πιο μακροχρόνια καλλιτεχνική σχέση. Ήμασταν κανονικό ανδρόγυνο καλλιτεχνικά. 17 συναπτά έτη ήμασταν μαζί οπότε πιστεύω ότι είμαι μολυσμένος από “Δεσποινίλα”. Έχει περάσει πλέον μέσα στο DNA μου. Εννοείται ότι τα περισσότερα κομμάτια που έφτιαξα μέσα στον κορονοϊό θα ήταν για τη Δέσποινα ασυνείδητα».