- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στέφανος Παπαδόπουλος: Από την τηλεόραση έμαθα ότι απολύομαι
Η δήλωση - μήνυμα του νεαρού τραγουδιστή προς τον Γιώργο Μαζωνάκη
Ο Στέφανος Παπαδόπουλος μιλά για τη δυσάρεστη εξέλιξη στα επαγγελματικά του μετά τη μήνυση στον Γιώργο Μαζωνάκη
Την πρώτη του δημόσια αντίδραση ύστερα από την απόλυσή του από το νυχτερινό κέντρο «Can Can», στο οποίο εργαζόταν, έκανε ο Στέφανος Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega.
Ο 21χρονος τραγουδιστής, που πριν από λίγες ημέρες υπέβαλε μήνυση κατά του Γιώργος Μαζωνάκης για ασελγείς και ανήθικες προτάσεις σε εργασιακό χώρο, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του, ενώ αποκάλυψε πως πληροφορήθηκε την απόλυσή του αποκλειστικά μέσω της τηλεόρασης.
«Από το μαγαζί δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Ό,τι έμαθα ήταν από την τηλεόραση». Στη συνέχεια πρόσθεσε για την καταγγελία και όσα ακολούθησαν: «Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για τη μήνυση που υπέβαλλα. Ο κόσμος με στηρίζει και στο τέλος ξέρω ότι θα βγει η αλήθεια. Θα το πάω μέχρι τέλους. Άκουσα κάποιες ανακρίβειες είναι η αλήθεια. Το Σάββατο που άνοιξε το μαγαζί με ενημέρωσαν να μην πάω, δεν είπα ψέματα ότι ήμουν άρρωστος, απλά δεν ήθελα να τους εκθέσω. Δεν ήθελα να πω ότι εκείνοι μου είπαν να μην πάω για να μη τους κράξει ο κόσμος. Άκουσα την ατάκα “πού πας να τα βάλεις με τον Μαζωνάκη”. Ο κάθε Μαζωνάκης. το κάθε όνομα, επειδή είναι όνομα, τι σημαίνει; Δεν μπορώ να καταλάβω... Επειδή εγώ δεν είμαι διάσημος, δεν έχω το κύρος να καταγγείλω κάποιον; Αν ήμουν γυναίκα θα μπορούσα;».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε περισσότερο τον κόσμο...»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε σε μία ριζική αλλαγή στο look της
«Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος» τόνισε ο τραγουδιστής
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
«Σε ευχαριστώ για όσα έζησα μαζί σου», έγραψε στα social media
«Έκοψα το αλκοόλ την ημέρα που κατάλαβα ότι θα πεθάνω»
Η συγκινητική εξομολόγηση του γνωστού σεφ για τις δυσκολίες της ζωής του
«Ξέρω ότι έχω την αλήθεια με το μέρος μου» είπε η ηθοποιός
Η 360ο σκηνή και η συνεργασία με κορυφαίο αρχιτέκτονα για το υπερθέαμα του Σεπτέμβρη
«Μπορεί να είχε κάτι το ερωτικό αλλά είχε μια παιδική χαρά», τόνισε η ηθοποιός
«Έφυγε μέσα σε τρία χρόνια»
Ποιες συναυλίες δε θα πραγματοποιηθούν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Πήρα τότε τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα “στενοχωρήθηκες;”»
«Είναι λίγο περίεργο», είπε η ηθοποιός
«Δεν πρέπει να εκλαμβάνει κανείς το διαζύγιο ως μια προσωπική αποτυχία»
Ο πατέρας του ηθοποιού έφυγε πρόσφατα από τη ζωή
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.