- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Έχουμε συγκρουστεί για την αργοπορία και του έχω πετάξει τηλέφωνο
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκαλύπτει την τηλεοπτική του επιστροφή, μιλά για το μέλλον των «Αγάμων Θυτών» και σχολιάζει τις δημιουργικές του κόντρες με τον Σταρόβα.
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος, αποκαλύπτοντας τόσο τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα όσο και στιγμές από τη μακρόχρονη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σταρόβα. Ο δημοφιλής ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει την επιστροφή του στην τηλεόραση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ποιοτικό και πολυαναμενόμενο από το κοινό του.
Στις δηλώσεις του, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης διευκρίνισε ότι στο μουσικό κομμάτι δεν έχει προς το παρόν κάποιο νέο project, τονίζοντας ότι οι «Άγαμοι Θύται» ολοκλήρωσαν δύο συνεχόμενες χρονιές εμφανίσεων και, όπως συμβαίνει παραδοσιακά, χρειάζονται ένα διάλειμμα πριν εξεταστεί η επόμενη κίνηση. «Πάμε για… κλείσιμο μετά! Ε, κλείσαμε 35 χρόνια, πόσο θα το τραβήξουμε άλλο αυτό;» σχολίασε με χιούμορ, δείχνοντας ότι η πορεία του αγαπημένου σχήματος βρίσκεται σε φάση αναστοχασμού αλλά όχι απαραίτητα οριστικού τέλους.
Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Δημήτρη Σταρόβα, ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τις εντάσεις που κατά καιρούς έχουν υπάρξει, εξηγώντας πως πρόκειται για δημιουργικούς καβγάδες ανάμεσα σε φίλους που συνεργάζονται επί δεκαετίες. «Μπορώ να σκεφτώ δέκα λόγους τώρα για να συγκρουστώ μαζί του… Έχουμε τσακωθεί για την αργοπορία και του έχω πετάξει τηλέφωνο! Είναι όπως στα ζευγάρια, αυτοί οι καβγάδες είναι εποικοδομητικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια τη δυναμική της συνεργασίας τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Έφευγα αλλά με διεκδικούσε αρκετά» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια
Η δημοσιογράφος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μυλωνάκη σε κέντρο αποκατάστασης της Γερμανίας
«Τώρα συνειδητοποίησα ότι πήραμε μια θέση που δεν ήταν καν στα προγνωστικά. Έτσι είναι η ζωή»
Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram
Η ανάρτηση της ραδιοφωνικής παραγωγού για τα σχόλια που εισέπραξε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.