- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στέλιος Μάινας: Κάνω ένα διάλειμμα από την υποκριτική, γιατί πρέπει να το κάνω
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Ο Στέλιος Μάινας μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για το νέο του βιβλίο «Αρόδου», τις δυσκολίες της ζωής και το προσωρινό του διάλειμμα από την υποκριτική.
Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή της στο Action24 το βράδυ της Πέμπτης (23/10) ήταν ο Στέλιος Μάινας. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη νέα του συγγραφική δουλειά με τίτλο «Αρόδου», ένα βιβλίο εμπνευσμένο από ένα πραγματικό ναυάγιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
«Το βιβλίο αφηγείται ένα κομμάτι μιας αληθινής ιστορίας με ένα απρόσμενο τέλος. Στη συγγραφή, δεν γράφεις εσύ, αλλά ο ήρωάς σου. Εκείνος σε καθοδηγεί, σε οδηγεί όπου θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η δυσκολία βρίσκεται στους πρώτους μήνες της γραφής, ενώ στη συνέχεια «δεν θες να το αφήσεις, γιατί κάθε μέρα η διαδικασία γίνεται σαν μεροκάματο».
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για τη στάση ζωής του, τονίζοντας ότι δεν είναι φύσει αισιόδοξος, αλλά επιλέγει να εστιάζει στην «κακή πλευρά» των πραγμάτων ώστε να αναδεικνύει την καλύτερη. «Έχω ζήσει καλά, είμαι ευγνώμων και ευτυχής γι’ αυτά που έχω», είπε, ενώ παρομοίασε τις δυσκολίες που έχει βιώσει με «φουρτούνες δέκα μποφόρ». Όπως εξομολογήθηκε, μία από τις πιο έντονες ήταν η απώλεια αγαπημένων του προσώπων.
Αναφερόμενος στην καλλιτεχνική του πορεία, σημείωσε ότι η επιτυχία πρέπει να βιώνεται με μέτρο, ενώ η αποτυχία αποτελεί αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα. Θυμήθηκε με νοσταλγία το κλίμα συνεργασίας στις σειρές «Μεν και Δεν» και «Το Νησί», αποκαλύπτοντας ότι ο ρόλος του «Γιώργη» ήταν προσωπική του επιλογή.
«Την επιτυχία τη χαίρομαι με μέτρο, η αποτυχία θα με κάνει να ξεκινήσω από την αρχή. Στο “Νησί” η απόφαση να παίξω τον “Γιώργη” ήταν δική μου, αυτός ο ρόλος μου άρεσε. Όταν κάναμε τους “Μεν και Δεν” υπήρχε φοβερό κέφι και αυτοσχεδιασμός», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μάινας.
Τέλος, γνωστοποίησε πως κάνει ένα «μικρό διάλειμμα» από την υποκριτική, καθώς, όπως είπε, νιώθει την ανάγκη να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στη συγγραφή του επόμενου βιβλίου του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διάλεξε εμένα για εμένα, όλα ξεκινούν από αυτό»
«Δε μπορούσα να παίξω, πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα και έκλαιγα» σημείωσε η ηθοποιός
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ελαφρύ έμφραγμα που υπέστη
Η προγραμματισμένη συναυλία στις 23 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί
«Ο εκπεφρασμένος θαυμασμός μου προς το πρόσωπο του Μιχάλη Χρυσοχοίδη αφορά την διαρκή προσπάθεια του για διαλεύκανση» εξηγεί
«Θυμάμαι ότι είπα στην ψυχολόγο μου τότε ότι δεν αισθάνομαι ότι την αγαπάω»
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Υπέστη ελαφρύ έμφραγμα
Όσα είπε για την αδελφή του, Βάσω και την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης
Ο ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του με τη Θάλεια Ματίκα
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια
«Είμαι πολύ ευλογημένος», δήλωσε ο τραγουδιστής
Η εξομολόγηση για τα σχόλια που τον στεναχώρησαν
Η φωτογραφία στην επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Όσα είπε στην επιστροφή της στη σκηνή μετά την ακύρωση συναυλιών
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε αθέατες πτυχές από εκείνη την ημέρα που στάθηκε όλος ο κόσμος στο πλευρό του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.