- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάνος Καμμένος: Έχασα 62 κιλά, έφτασα σε ένα σημείο να μην μπορώ να αναπνεύσω
Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για την τεράστια αλλαγή στο σώμα του
Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 62 κιλά
Ο Πάνος Καμμένος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ" στον Alpha, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (9.10) και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παραπανίσια κιλά που του προκάλεσαν θέματα υγείας και πώς κατάφερε να τα αντιμετωπίσει.
Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να φτάσει 85 κιλά από τα 147, να χάσει δηλαδή 62 κιλά, με τη βοήθεια χειρουργικής επέμβασης.
"Έχω αλλάξει εντελώς τη ζωή μου, κάνω γυμναστική, ταξιδεύω πολύ στο εξωτερικό, μένω αρκετό καιρό στις ΗΠΑ. Έκανα χειρουργείο γιατί έφτασα σε ένα σημείο να μην μπορώ να αναπνεύσω. Ήμουν 147 κιλά. Τώρα είμαι 85 κιλά. Γυμνάζομαι αρκετά. Ουσιαστικά μου έκοψε το στομάχι, αλλά δεν ήταν μόνο η επέμβαση. Κάνω μια πιο φυσική ζωή, έκοψα το κρέας, τα ποτά και τα γλυκά. Κάνω γυμναστική κάθε μέρα, τρέχω, κάνω κολύμπι. Μια νέα ζωή. Δεν είμαι αρνητής κρέατος, αν υπάρχει στο σπίτι θα φάω αλλά δεν θα παραγγείλω μια μπριζόλα να φάω. Θεωρώ ότι η μεσογειακή διατροφή είναι ο λόγος μακροβιότητας που υπάρχει στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες. Τρώω μικρές ποσότητες. Πρωινό τρέξιμο και γυμναστική. Κάνω πιλάτες, γυμναστική με βάρη…" είπε ο κ. Καμμένος.
Καμμένος: Όταν με ρωτάνε συμβουλές, δίνω την κάρτα του γιατρού μου
Ο Πάνος Καμμένος είπε στη συνέχεια: "Όταν με ρωτάνε για συμβουλές… δίνω την κάρτα του γιατρού μου. Αν κάποιος μπορεί να χάσει και έχει λίγα κιλά και μπορεί να κάνει υγιεινή διατροφή, αυτό είναι το καλύτερο. Αν έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι θέμα ασθένειας, η λύση είναι το χειρουργείο. Δεν πιστεύω στα φάρμακα και τα ενέσιμα. Πολύ βασικό είναι η πίεση. Άλλαξα εμφάνιση όταν μου έφυγε το άγχος".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Έφευγα αλλά με διεκδικούσε αρκετά» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια
Η δημοσιογράφος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μυλωνάκη σε κέντρο αποκατάστασης της Γερμανίας
«Τώρα συνειδητοποίησα ότι πήραμε μια θέση που δεν ήταν καν στα προγνωστικά. Έτσι είναι η ζωή»
Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram
Η ανάρτηση της ραδιοφωνικής παραγωγού για τα σχόλια που εισέπραξε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.