- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την κατάθλιψη: Αν κάνεις αυτά που πρέπει, επανέρχεσαι
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έδωσε σήμερα (1.10) συνέντευξη στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη του με την κατάθλιψη και πώς μίλησε γι’ αυτό στους κοντινούς του ανθρώπους.
«Έχω την τύχη να έχω πολύ καλής ποιότητας δικούς μου ανθρώπους, για τους οποίους χαίρομαι και νιώθω πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη που τους έχω. Το έκανα με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει κανείς να απευθύνεται στους δικούς του ανθρώπους. Ανησυχούμε όταν ο δικός μας άνθρωπος έχει κάτι και βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο» είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
Και πρόσθεσε: «Αν έχεις δικούς σου ανθρώπους, αν έχεις τη γνώση και την τύχη να απευθυνθείς σε αυτούς που πρέπει και να κάνεις αυτά που πρέπει, επανέρχεσαι».