Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Παπαδάκη: Κλάψαμε όλοι, ήταν μια μαγική στιγμή

Τι δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα» και το «αντίο» του Γιώργου Παπαδάκη

Στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» με την Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Ρόδο μαζί με τη ραδιοφωνική του ομάδα.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε ευδιάθετος, περιοριζόμενος σε μια σύντομη ευχή για το καλοκαίρι: «Πάμε στη Ρόδο! Καλή αρχή, καλό καλοκαίρι, να είστε καλά και όλα τα καλά», αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη φετινή του παρουσία στην τηλεόραση.

Σε ερώτηση για την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την πρωινή ζώνη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, δηλώνοντας: «Συγκινηθήκαμε όλοι, κλάψαμε όλοι. Ήταν μια μαγική στιγμή, τέλος εποχής! Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τον Γιώργο, μας συνδέουν πολλά πράγματα».