- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο νοσοκομείο παραμένει η Ελένη Χατζίδου - 'Οσα δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου
«Την πείραζα και λίγο, γιατί είμαι και τέτοιος τύπος»
Στο νοσοκομείο παραμένει η Ελένη Χατζίδου - 'Οσα δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Ελένης Χατζίδου, μετέφερε ο Ετεοκλής Παύλου, στον «αέρα» της εκπομπής «Breakfast@Star».
«Είναι καλύτερα η Ελένη. Δεν έχει πάρει όμως εξιτήριο από το νοσοκομείο. Περιμένουμε τις εξετάσεις. Σήμερα πιστεύω προς το μεσημεράκι θα έχω κάτι πάρα πολύ ευχάριστο να σας πω. Ευχαριστώ τα παιδιά που μου έστειλαν μηνύματα», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.
Και πρόσθεσε: «Η εικόνα της είναι πολύ καλύτερη. Την πείραζα και λίγο, γιατί είμαι και τέτοιος τύπος. Οι γιατροί το αποδίδουν σε κάτι γαστρεντερολογικό».
Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, 01/07, η Ελένη Χατζίδου χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Λίγο μετά την είδηση για τη νοσηλεία της ανάρτησε μία φωτογραφίας της στο Instagram, και ευχαρίστηκε για τις ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης, που έλαβε: «Και αυτά μέσα στη ζωή δεν είναι; Θα ευχηθώ καλό μήνα, θέλω να ανταποδώσω τις ευχές σας και να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον... Όλα στη ζωή εναλλάσσονται τόσο γρήγορα... Εκτιμώ τις καλές στιγμές, τις χαίρομαι και διδάσκομαι από τις άσχημες... Υγεία σε όλους...».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα είπε για την πρώτη συνάντησή τους σε νυχτερινό κέντρο
Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι υπήρχε αμφισβήτηση σχετικά με το αποτέλεσμα της μέτρησης
Τα λόγια αγάπης για τον ηθοποιό και τα δύο της παιδιά
«Πιστεύω ότι κανένας δεν μπορεί να είναι αυτό που ήταν κάποιος άλλος»
Η μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο, θα έκλεινε σήμερα τα 56 της χρόνια
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής
«Αυτό το σώμα έχω και με αυτό θα κυκλοφορώ»
Η ανάρτησή της στο Instagram
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα και Νίκη Σκιαδαρέση συγκινημένοι στον γάμο της Όλγας
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας
«Βρείτε λίγο χρόνο ή πολύ και να πάτε να δείτε τη μαμά και τον μπαμπά σας»
Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον ηλικιακό ρατσισμό και τα σχόλια που δέχθηκε σε φωτογραφία της
Η ανάρτησή της στο Facebook
Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα παρασκήνια
Η εξομολόγηση για τα παιδιά της χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.