- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμητρα Λιάνη για Γιώργο Παπανδρέου: Δεν έχουμε σχέσεις, μακριά και όχι αγαπημένοι
«Όταν έχασα τον Ανδρέα έχασα τον μισό μου εαυτό»
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Η εξομολόγηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ και οι αλλαγές που σημάδεψαν τη ζωή της
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στην εκπομπή Buongiorno. Η ίδια μίλησε για την προσωπική της ζωή, την πολιτική πορεία του ΠΑΣΟΚ και τις βαθιές αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο θάνατος του Ανδρέα Παπανδρέου.
«Μετά από μια απώλεια, θέλεις χρόνο. Όταν χάνεις το άλλο σου μισό, ίσως και παραπάνω από το μισό, γιατί αυτό ήταν ο Ανδρέας για εμένα, χάνεις την ισορροπία σου με τον εαυτό σου. Εμένα μου πήρε κάποια χρόνια. Ήμουν στα κάτω μου. Έβγαλα πολλούς ανθρώπους από τη ζωή. Στη ζωή παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Αξίζει να αγαπάμε την κάθε μέρα και το δώρο της ζωής. Τα πάντα είναι ένα δώρο», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.
Και πρόσθεσε: «Υπήρχε μια άνεση στη ζωή μου όταν ήμουν με τον Ανδρέα. Στο μεταβατικό στάδιο όλο αυτό δεν με ενοχλούσε. Είμαστε οι σκέψεις μας. Είμαστε καλά, έχουμε την υγεία μας, πρέπει επιβιώσουμε και να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας. Έχουμε το χρέος απέναντι στη ζωή να τη δούμε θετικά. Ο Θεός στα δίνει αυτά. Θέλω να έχω την υγεία μου, να μπορώ να ταξιδεύω. Μια ήρεμη ζωή θέλω, τίποτα άλλο. Δεν μου λείπε ένας σύντροφος στη ζωή μου».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε ότι δεν την καλούν σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ότι δεν έχει σχέσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου. «Δεν με έχουν καλέσει σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, ούτε στην επέτειο μνήμης για τα χρόνια χωρίς το Ανδρέα Παπανδρέου. Εσύ θεωρείς ότι τιμούν τον Ανδρέα Παπανδρέου; Αυτοί δεν θέλουν μια ηρεμία. Θέλουν μια μετάλλαξη σε μια woke ατζέντα που πρεσβεύει ο Γιώργος Παπανδρέου. Δεν έχουμε σχέσεις. Μακριά και όχι αγαπημένοι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τραγουδιστής δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα
Όσοι το είδαν εκτίμησαν τη στάση και το ιδιαίτερο σχόλιό της
Τι αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Η ανακοίνωση του δικηγόρου
Οι άμεσες νομικές συνέπειες σύμφωνα με τους ειδικούς
Όποιος τραγουδιστής θέλει να ερμηνεύσει τραγούδια του θα πρέπει να ζητά τη δική του άδεια
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τα παιδικά του χρόνια που προκάλεσε αίσθηση
«Πλέον απαντάω παρότι πικραίνομαι»
«Η Βίκυ Καγιά είναι εξαιρετική ηθοποιός»
Mια σύγκρουση για την ανεξαρτησία και τη δημιουργική ιδιοκτησία, πέρα από τον οικονομικό παράγοντα
Για την απαγόρευση να λέει τα τραγούδια του - Αναμένεται σχετική ανακοίνωση
Η γνωριμία με την τραγουδίστρια και η ίδρυση της εταιρείας παραγωγής
Περισσότερα από 400 τραγούδια
«Είναι ελεύθερη να επιλέξει τον δρόμο της»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, έναν μήνα μετά τον θάνατό του ανάρτησε ενα συγκινητικό βίντεο στο Τik Tok
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.