- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αθερίδης: Πίστευα ότι θα εξαφανιστούμε όπως οι δεινόσαυροι, πήρα αντικαταθλιπτικά για να συνέλθω
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τη δύσκολη περίοδο που έζησε
Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για το πώς βίωσε την περίοδο του κορωνοϊού και της καραντίνας
Στην Κύπρο βρίσκεται ο Θοδωρής Αθερίδης για τις ανάγκες της παράστασής του, «Μαθήματα Κωμωδίας. Σε συνέντευξή του στη Χριστιάνα Αριστοτέλους, μίλησε για την περίοδο του κορωνοϊού, την περίοδο που έγραψε τη θεατρική παράσταση.
«Τα Μαθήματα Κωμωδίας γράφτηκαν μέσα στην καραντίνα και τα καταφέραμε. Ήθελα να χαρεί ο κόσμος που ερχόταν στο θέατρο φορώντας μάσκα. Όταν άκουγα μέσα από αυτές τις μάσκες να ξεσκίζονται στο γέλιο, έλεγα ότι πέτυχε», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης και στη συνέχεια μίλησε για το πώς βίωσε ο ίδιος την περίοδο αυτή: «Εγώ έπαθα ζημιά εκεί στην καραντίνα, πίστευα ότι θα πάμε σαν τους δεινόσαυρους. Πίστευα ότι ήρθε το τέλος, ότι κάτι θα γίνει και αυτός ο ιός θα μεταλλάσσεται και διαρκώς θα πεθαίνουν. Έτσι έκανα πονοκεφάλους και πήρα αντικαταθλιπτικά για να συνέλθω».
«Ήμασταν και αχρηστεμένοι όλοι μας. Ήμασταν κλεισμένοι σε ένα σπίτι και ό,τι και να σχολίαζες, αισθανόσουν και λίγο άχρηστος. Θυμάμαι τις πρώτες μέρες που βγάζαμε τον σκύλο βόλτα με τη Σμαράγδα, μόλις βλέπαμε έναν άνθρωπο στα 200 μέτρα, αλλάζαμε πεζοδρόμιο λες και τι θα μας έκανε», πρόσθεσε ο ηθοποιός και συγγραφέας και σημείωσε: «Είχα φίλους που διασωληνώθηκαν. Είχα φίλο γιατρό που τη μια μέρα του μιλούσα στο τηλέφωνο και την επόμενη τον διασωλήνωσαν για δύο μήνες. Διχαστήκαμε σε πολλά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τραγουδιστής μίλησε για την επιθυμία του να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Μιχάλη Μενιδιάτη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Αν δεν είχα τον Γρηγόρη σύζυγο, θα είχα χωρίσει από τις πρώτες 40 μέρες»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Πρέπει να φύγω όσο είναι καιρός και ο νους μου αντέχει» δηλώνει ο ηθοποιός
Οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του
«Ήρθαν και με μάζεψαν για να τον αφήσω»
Η αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτηση της τραγουδίστριας με αφοργή τα γενέθλιά της
Οι οικογενειακές φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram
«Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»
Ανέφερε ότι έφτιαξε μία αίθουσα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» στη μνήμη του Γιώργου Μαρίνου
«Δικαίως έτρωγα ξύλο, μου έκανε καλό», δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Happy Day»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.