- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρύσα Ρώπα: Στην προσωπική μου ζωή έπεσα σε λαμόγια, απατεώνες, ψέμα
«Άφησα να δω μέχρι που μπορεί να ξεφτιλιστεί ένας άνθρωπος», είπε η ηθοποιός
Χρύσα Ρώπα: Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τις πίκρες και τις δυσκολίες που βίωσε στην προσωπική της ζωή
Η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την προσωπική της ζωή και τις απογοητεύσεις που γεύτηκε. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι ήταν άτυχη στα προσωπικά της και τόνισ ότι κανένας έρωτας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον έρωτα που έχει μία μάνα για το παιδί της.
«Πολλοί έχουμε σκεφτεί ότι: ρε γαμώτο, αυτή η ζωή ούτε μια στιγμή δεν μας άφησε να παίξουμε. Αν το σκεφτείς πολύ αργά, δεν μπορείς να το αλλάξεις, εγκλωβίζεσαι από διάφορα. Πρέπει να ξαναγυρίσεις στον ίδιο δρόμο. Έχεις αφήσει "μπιζελάκια"»; Εγώ δεν άφησα», είπε η Χρύσα Ρώπα.
Η ηθοποιός, με εξομολογητική διάθεση, είπε ότι νιώθει μεν πως είναι αγαπητή από το κοινό λόγω των ρόλων της σε θέατρο και τηλεόραση, αλλά όχι ότι είναι σπουδαία. «Σπουδαία δεν θέλω να είμαι για κανέναν. Κάνω τον κόσμο να γελάει χρόνια στο θέατρο κι αυτό με κάνει αγαπητή αλλά δεν είναι σπουδαίο μόνο με την ιδιότητα της ηθοποιού. Είναι σπουδαίο να επιλέξουμε να έχουμε το γέλιο και το χιούμορ στη ζωή μας». Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τις δυσκολίες που βίωσε σε προσωπικό επίπεδο παραδέχθηκε ότι «κανένας ρόλος δεν με βοήθησε. Ο καθένας μόνος του θεραπεύεται, πρέπει να βρεις το φάρμακο μόνος σου. Βρήκα το φάρμακο, προσπαθώ να μην είμαι τόσο αυστηρή με εμένα, αυτήν την αυτοεξάρτηση, την προτάσσω πάντα. Θέλω να κοιμάμαι καλά το βράδυ, να βλέπω στα μάτια τους ανθρώπους».
Χρύσα Ρώπα: Άφησα να δω μέχρι που μπορεί να ξεφτιλιστεί ένας άνθρωπος
«Ο έρωτας είναι σημαντικός για εμένα αλλά ο έρωτας με το παιδί σου… δεν υπάρχει τίποτα μπροστά σε αυτόν. Στα προσωπικά μου ήμουν άτυχη. Έτσι θέλω να το ονομάσω. Έπεσα σε λαμόγια, απατεώνες, ψέμα. Και επειδή είχα κάνει δύο… ντοκτορά στο ψέμα, άφησα να δω μέχρι που μπορεί να ξεφτιλιστεί ένας άνθρωπος», είπε η Χρύσα Ρώπα για τα προσωπικά της και πρόσθεσε:
«Γελάω πάντα με το δράμα μου, αυτό από πίσω κρύβει μια πορεία, ότι κάπως τα έχεις κάνει τα πράγματα. Λες "εγώ αυτό το ύφασμα είμαι, σας αρέσει καλώς, δεν σας αρέσει, πάλι καλώς". Το ψέμα δεν μπορώ να το συγχωρήσω. Γυρίζω σελίδα στη ζωή μου χθες, όταν αυτό δεν έχει συνέπειες σε άλλους. Το συναίσθημα δεν είναι πάντα καλό, είναι μια φυλακή. Σ’ αγαπώ αλλά με βλάπτεις, που θα πάει η βαλίτσα; Επομένως, είτε με τη βοήθεια του γιατρού ή από μόνος σου, στερεύει αυτό το δεν πειράζει. Πειράζει», κατέληξε η ηθοποιός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κατερίνα Γκιουζέλη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι δήλωσε για τη μικρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει
Η αναφορά της ηθοποιού σε παλαιότερες εποχές του χορού και του θεάτρου
Η ποινή που του επιβλήθηκε
«Το τελευταίο μου φλερτ ήταν μια υπάλληλος γηροκομείου» πρόσθεσε
Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μαζί διακοπές στη Σρι Λάνκα και εγκλωβίστηκαν λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την οικογένειά της
Όσα δήλωσε ανήμερα των γενεθλίων του
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ανάρτηση για τους Έλληνες εγκλωβισμένους στο Ντουμπάι
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η συνάντηση με τον θρύλο της Eurovision Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.