- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μαρίνα Σάττι σε έντονο επεισόδιο με Ισραηλινό δημοσιογράφο στην Ελβετία
Τα κλάματα στο αεροπλάνο, τα stories και το «bitch»
Η Μαρίνα Σάττι σε έντονο επεισόδιο με Ισραηλινό δημοσιογράφο στην Ελβετία - Τα κλάματα στο αεροπλάνο, τα stories και το «bitch»
Η Μαρίνα Σάττι είχε μία πολύ έντονη αντιπαράθεση με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Γιανίβ Ντορνμπούς, λίγο πριν τη μεγάλη της επιστροφή στη σκηνή της Eurovision, όπου θα εμφανιστεί ως interval act στον Α’ Ημιτελικό.
Ειδικότερα, η Μαρίνα Σάττι ανέπτυξε έναν έντονο διαδικτυακό διάλογο με τον ανταποκριτή του ισραηλινού site, Walla, στο οποίο είχε φιλοξενηθεί τις προηγούμενες ημέρες συνέντευξη της περσινής εκπροσώπου του Ισραήλ, Eden Golan, που χαρακτήρισε την Ελληνίδα τραγουδίστρια «σιχαμένη».
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβάν ξεκίνησε στο αεροδρόμιο, όταν ο Ντορνμπούς επιβιβάστηκε στην πτήση του προς Ελβετία και προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι στη διπλανή θέση βρισκόταν η Μαρίνα Σάττι. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η τραγουδίστρια φαινόταν ιδιαίτερα φορτισμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης και έκλαιγε.
Αργότερα, την συνάντησε να τραγουδά σε ένα πάρτι στο Euroclub και ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κρατώντας μια συσκευασία ωτοασπίδες και προσθέτοντας φωτογραφία της από το περιβόητη χασμουρητό της πέρυσι στον διαγωνισμό της Eurovision.
Ωστόσο, η απάντηση από τη Μαρίνα Σάττι ήταν άμεση και σε προσωπικό μήνυμα του έγραψε: «Ωτοασπίδες; Βάλ’ τες στα αυτιά σου για να μην ακούς τις βόμβες που πέφτουν, bitch.»
Ακολούθως, σε κείμενό του ανέφερε πως στη συνέχεια η Μαρίνα Σάττι του ζήτησε συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό “bitch”, αν και δεν ανακάλεσε το υπόλοιπο σχόλιο και αρνήθηκε να του κάνει οποιαδήποτε δήλωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επέστρεψε από τη Φλόριντα
Ζήτησε από τους θεατές να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Πες μου μια λέξη» για την ηθοποιό
«Διάλεξε εμένα για εμένα, όλα ξεκινούν από αυτό»
«Δε μπορούσα να παίξω, πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα και έκλαιγα» σημείωσε η ηθοποιός
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ελαφρύ έμφραγμα που υπέστη
Η προγραμματισμένη συναυλία στις 23 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί
«Ο εκπεφρασμένος θαυμασμός μου προς το πρόσωπο του Μιχάλη Χρυσοχοίδη αφορά την διαρκή προσπάθεια του για διαλεύκανση» εξηγεί
«Θυμάμαι ότι είπα στην ψυχολόγο μου τότε ότι δεν αισθάνομαι ότι την αγαπάω»
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Υπέστη ελαφρύ έμφραγμα
Όσα είπε για την αδελφή του, Βάσω και την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης
Ο ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του με τη Θάλεια Ματίκα
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια
«Είμαι πολύ ευλογημένος», δήλωσε ο τραγουδιστής
Η εξομολόγηση για τα σχόλια που τον στεναχώρησαν
Η φωτογραφία στην επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.