Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: H εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο - «Το άγχος και ο φόβος δεν φεύγουν ποτέ»

O ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Καραμίχος: H εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο - «Το άγχος και ο φόβος δεν φεύγουν ποτέ»
Γιώργος Καραμίχος: H εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο - «Το άγχος και ο φόβος δεν φεύγουν ποτέ» © Ant1

Γιώργος Καραμίχος: Οι εξετάσεις μου είναι καλές, αλλά ο φόβος και το άγχος δε φεύγουν ποτέ

Καλεσμένος στους Weekenders του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος σήμερα (3.05). Ο ίδιος, μίλησε για τα κατοικίδιά του, που τόσο αγαπά, για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών αλλά και για την καριέρα του εκτός Ελλάδος. Ακόμα, ρωτήθηκε από τον Θανάση Πάτρα για το πώς είναι η υγεία του, αφού είναι γνωστό πως πριν χρόνια, έδωσε μάχη με τον καρκίνο την οποία και κέρδισε.

«Στα 50 μου χρόνια υπήρξε ένα θέμα, ήταν δύσκολα. Τώρα, στα 51 μου είμαι καλύτερα. Έχω ξεκινήσει γυμναστική, γιατί στα 50 σου αλλάζει και ο μεταβολισμός. Έχω μάνατζερ στην Αμερική και ατζέντη στην Αγγλία, κάνω αρκετές δουλειές για το εξωτερικό. Οι πληρωμές στο εξωτερικό είναι πολύ καλύτερες.

Στην Ελλάδα κάνεις μια δουλειά και δεν ξέρεις αν θα πληρωθείς. Δεν προλαβαίνω να μετανιώσω για κάτι, γιατί δεν ασχολούμαι με το παρελθόν. Μια δουλειά στην Αμερική δεν σημαίνει κάτι, δεν καλύπτει τα έξοδα της χρονιάς. Είμαι περήφανος για πολλές δουλειές», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος για τις δουλειές που κάνει στο εξωτερικό σε σχέση με αυτές στη χώρα μας αλλά και τις οικονομικές του απολαβές.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στον ρόλο του παρουσιαστή λέγοντας, «Δεν μου λείπει η παρουσίαση των τηλεπαιχνιδιών. Έχω μάθει να μην πενθώ, κάνω πολλές και διαφορετικές δουλειές. Αν ήξερα πόσο δύσκολη είναι η παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού, δεν θα το έκανα. Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση, τις έχω κόψει».

Γιώργος Καραμίχος: H εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο -

Τέλος, για την περιπέτεια υγείας που είχε με τον καρκίνο, ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε, «Είμαι καλά, οι εξετάσεις μου είναι καλές. Το άγχος και ο φόβος δεν φεύγουν ποτέ, γιατί όταν έρχεται, τα πρώτα πέντε χρόνια τουλάχιστον μετά την επέμβαση».

«Ήρθε πριν από λίγο καιρό στο θέατρο ο γιατρός μου και του είπα πως νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα όταν μου είπε ότι θα μπορώ να κάνω τα πάντα ξανά, όπως το να τρέχω. Το ότι καταφέρνω και κάνω ένα μονόλογο, μιάμιση ώρα επί σκηνής παίζοντας ασταμάτητα οκτώ ρόλους είναι η απόδειξη ότι υπάρχει ελπίδα αρκεί να υπάρξει πρόληψη.

Μετά την περιπέτεια υγείας μου το να αγαπήσω περισσότερο τον εαυτό μου, ήταν αναγκαιότητα. Είναι μια διαδικασία αλλά νομίζω ότι δίνω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που αγαπάω» είπε εν κατακλείδι ο ηθοποιός.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY