Showbiz

Αρναούτογλου για Παπαδάκη: Ήταν από τους πρώτους που έδωσε σημασία στην ύπαρξή μου στην ελληνική τηλεόραση

Τι είπε μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή πως είναι η τελευταία χρονιά του «Καλημέρα Ελλάδα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι είπε μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Παπαδάκη πως είναι η τελευταία χρονιά του «Καλημέρα Ελλάδα» 

Την αποχώρησή του από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ενημέρωση ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας 28 Απριλίου ο Γιώργος Παπαδάκης. Με αφορμή αυτή τη σημαντική στιγμή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από το «The 2night Show» εξέφρασε δημόσια τη συγκίνησή του, επισημαίνοντας πως ο Παπαδάκης υπήρξε από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψαν στις δυνατότητές του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης τον είχε ξεχωρίσει από τα πρώτα του βήματα στη Θεσσαλονίκη, δίνοντάς του την ευκαιρία να αναδειχθεί στην τηλεόραση. Στον τηλεοπτικό αέρα, ο παρουσιαστής συνεχάρη τον Παπαδάκη για το σπουδαίο έργο του και τον χαρακτήρισε «δάσκαλο», καλώντας το κοινό να τον χειροκροτήσει για την ανεκτίμητη προσφορά του στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως είπε για την απόφαση του Γιώργου Παπαδάκη: «Θα ήθελα ένα χειροκρότημα από όλους μας στον Γιώργο Παπαδάκη, για όλα αυτά που έκανε και έδωσε στην ελληνική τηλεόραση. Ένας δάσκαλος. Με συγκινεί, γιατί είναι από τους πρώτους ανθρώπους που έλεγε ότι είναι ένας πιτσιρίκος πάνω στη Θεσσαλονίκη, φέρτε τον εδώ. Ήταν από τους πρώτους που έδωσε σημασία στην ύπαρξη μου στην ελληνική τηλεόραση».