- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς από τον Alpha - Η ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας τους
Τέλος δόθηκε στη συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha, όπως έκανε επίσημα γνωστό πριν από λίγη ώρα ο τηλεοπτικός σταθμός.
«Ο Alpha και ο Νίκος Μουτσινάς ανακοινώνουν την κοινή τους απόφαση για διακοπή της συνεργασίας τους. Ο Alpha του εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά του», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.
Τις προηγούμενες ημέρες ήταν πλούσιο το παρασκήνιο για τις σχέσεις του παρουσιαστή με τον σταθμό μετά και τις αποχωρήσεις βασικών συντελεστών της εκπομπής «ΝΜ Βραδιάτικα», με βασικότερη όλων εκείνη της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Αγγελικής Γιαννακοπούλου.
Τι προηγήθηκε τους τέλους της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha
Η παραίτηση της Αγγελικής Γιαννακοπούλου περιγράφεται από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ως αιφνιδιαστική. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η παραίτηση προέκυψε μετά από συνάντηση που έγινε, με τη συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά, της Γιαννακοπούλου και του παραγωγού της εκπομπής Νίκου Κοκλώνη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, η εκπομπή αναμενόταν να επιστρέψει στην prime time ζώνη στις 30 Ιανουαρίου, κάτι που στην παρούσα φάση και μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρείται δύσκολο.
Και ενώ ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει σχολιάσει την εξέλιξη, δεν έχει δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια ακόμη, σε πρωινές εκπομπές, όπως σε αυτή της Φαίης Σκορδά, ακούστηκε ακόμα και το ενδεχόμενο το «ΝΜ βραδιάτικα» να μην επιστρέψει στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.
«Ξέρω ότι ο Νίκος Μουτσινάς είπε στην ομάδα ότι όσοι θέλετε μένετε κι αν υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και δεν θέλετε να συνεχίσετε εγώ προσωπικά το καταλαβαίνω», ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Buongiorno η Νάνσυ Νικολαΐδου, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε ακόμα πιο κατηγορηματικός.
«Πάει η εκπομπή… Για να μην γίνομαι μάρτυρας κακών θα τολμήσω να το πω. Ο Νίκος Μουτσινάς χωρίς την Αγγελική κι εφόσον έσπασε αυτό το ντουέτο, αυτή η εκπομπή δεν θα ξαναβγεί στον αέρα. Έτσι πιστεύω. Δυστυχώς και δεν λυπάμαι κανένα που έχει και δεύτερη και τρίτη δουλειά -συγγνώμη κιόλας- αλλά λυπάμαι αυτούς που έχουν μόνο αυτή τη δουλειά και η σκέψη μου είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ τολμώ να το πω εδώ ότι η εκπομπή δεν θα ξαναβγεί στον αέρα. Έτσι πιστεύω, φέρτε μου και να το γράψω», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αυτή την περίοδο και αγαπάω και αγαπιέμαι» αποκάλυψε ο ηθοποιός
Το ζευγάρι μετρά 46 χρόνια κοινής πορείας
«Η σχέση μας δεν κλονίστηκε ποτέ και ούτε πρόκειται» εξομολογήθηκε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Ορκίστηκαμε κάθε χρόνο να γιορτάζουμε αυτή την μέρα», έγραψε μεταξύ άλλων
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο», αναφέρει στο story του
«Οι φίλες μου, είτε παντρεμένες είτε ελεύθερες, νομίζουν ότι κι εγώ είμαι ο άντρας τους»
O άτυχος παίκτης του Survivor δημοσίευσε φωτογραφίες από το Μαϊάμι
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έπασχε από ανηδονία
Γιατί βρίσκεται στο Ασκληπιείο
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H δύσκολη περίοδο που έζησε εξαιτίας της εξάρτησης του πατέρα του
«Αν για κάτι στενοχωριεάμαι αναδρομικά είναι για τις ώρες που έμεινα μακριά από τα παιδιά μου»
«Τα έβλεπες όλα…το ξέρω… αν έκανα κάποιο λάθος,συγχώρεσέ με, Γωγούλα μου»
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.