- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κραουνάκης: Σιχαίνομαι την Eurovision - Απορώ που η Ελλάδα σέρνεται στον πανάθλιο διαγωνισμό
Όσα είπε για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι
Σταμάτης Κραουνάκης: Η δήλωσή του για την Eurovision, την τραπ και τα νέα του καλλιτεχνικά βήματα
Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την Eurovision και αποκάλυψε ότι σιχαίνεται τον μουσικό διαγωνισμό, αλλά και ότι δεν βρίσκει τον λόγο η Ελλάδα να συμμετέχει.
«Σιχαίνομαι την Eurovision και απορώ ακόμα που η Ελλάδα σέρνεται σε αυτόν τον πανάθλιο διαγωνισμό. Συμπαθώ τη Μαρίνα Σάττι πάρα πολύ, αλλά αυτό που παρουσίασε στην Eurovision δεν μου άρεσε καθόλου», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα, αλλά και την τραπ μουσική. «Συνέχεια λέω ότι θέλω να σταματήσω να δουλεύω και μετά το ξεχνάω, είναι σαν τις ευκαιριακές αρρώστιες. Ποτέ δεν μετάνιωσα που έδωσα τραγούδι σε κάποιον καλλιτέχνη. Λατρεύω την Άλκηστις πρωτοψάλτη, έγινε κάτι με το οποίο δεν συμφωνούσα και ήταν επιλογή της, θα δούμε τώρα αν θα ξαναμιλήσουμε όπως παλιά. Κάνουμε πρόβες για το Άλσος και ανοίγουμε 22 Δεκέμβρη και θα είμαστε κάθε Κυριακή. Η ταινία "Ο Νόμος του Μέρφυ" μου έκανε το δώρο να κάνω ένα τραγούδι με την Δήμητρα Γαλάνη. Είμαι 69 ετών, δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τηλεοπτικό τώρα πια, θα ήθελα να μπω μέσα στα σπίτια τους. Αν δεν ήμουν συνθέτης, νομίζω θα είχα περίπτερο. Ο στίχος που με εκφράζει είναι "λες και τρώμε το χειμώνα παγωτό, λες και πέφτουμε σε τοίχους με εκατό". Ο λόγος είναι γιατί έτσι έγιναν οι ζωές μας».
«Έχω βγάλει έξω από την αίθουσα άνθρωπο, που πέταξε ένα πολιτικό σχόλιο. Είπα “πληρώνω τον λογαριασμό σας και περάστε έξω”. Δεν έφυγε, ήταν βαλτός. Η τραπ μουσική έλκει από την εποχή του Ομήρου, η ρυθμική απαγγελία δεν είναι κάτι ξένο για μας», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σταμάτης Κραουνάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κατερίνα Γκιουζέλη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι δήλωσε για τη μικρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει
Η αναφορά της ηθοποιού σε παλαιότερες εποχές του χορού και του θεάτρου
Η ποινή που του επιβλήθηκε
«Το τελευταίο μου φλερτ ήταν μια υπάλληλος γηροκομείου» πρόσθεσε
Οι δύο ηθοποιοί έκαναν μαζί διακοπές στη Σρι Λάνκα και εγκλωβίστηκαν λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την οικογένειά της
Όσα δήλωσε ανήμερα των γενεθλίων του
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ανάρτηση για τους Έλληνες εγκλωβισμένους στο Ντουμπάι
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η συνάντηση με τον θρύλο της Eurovision Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.