- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Γεωργιάδης για Βενιζέλειο: Έπεσαν σοβάδες λόγω υγρασίας και διακινούν ψεύτικη φωτό λες και το χτύπησε πύραυλος
«Η γνωστή συμμορία της μιζέριας άρχισε την προπαγάνδα»
Γεωργιάδης για το περιστατικό στο «Βενιζέλειο»: Η γνωστή «συμμορία της μιζέριας» άρχισε την προπαγάνδα
Για διακίνηση φωτογραφίας που έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη, με στόχο να ενισχυθεί η εικόνα ότι το Βενιζέλειο Νοσοκομείο "καταρρέει", κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Αφορμή αποτέλεσε περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα, όταν τμήμα σοβά αποκολλήθηκε από την οροφή του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, από την πτώση δεν κινδύνευσε κανείς.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει ότι το Βενιζέλειο στεγάζεται σε πολύ παλιό κτήριο, όπου κατά καιρούς αποκολλώνται τμήματα σοβά, κυρίως εξαιτίας της υγρασίας. Όπως σημειώνει, η Τεχνική Υπηρεσία παρεμβαίνει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ωστόσο η παλαιότητα των υποδομών δημιουργεί διαρκείς ανάγκες συντήρησης.
Παράλληλα, στρέφεται κατά του προέδρου των εργαζομένων, υποστηρίζοντας ότι από εκείνον ξεκίνησε η συγκεκριμένη καταγγελία. Επικαλείται μάλιστα την αντίδραση του προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, ο οποίος, όπως αναφέρει, καταδίκασε δημόσια όσα ειπώθηκαν.
"Μα δεν ντρέπονται μόνοι τους να δυσφημούν έτσι το Νοσοκομείο τους;", αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας.
Ο ίδιος γνωστοποίησε ακόμη ότι δρομολογείται έργο ύψους εκατομμυρίων ευρώ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις υποδομές του Βενιζέλειου.
"Η ιδεολογική και κομματική τους τύφλωση έχει ξεπεράσει κάθε όριο δυστυχώς. Στις εκλογές ο Λαός μας θα πρέπει να δώσει και μία απάντηση σε όλη αυτή την τοξικότητα. Ντροπή!" καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται το "Βενιζέλειο" Νοσοκομείο. Είναι ένα εξαιρετικό Νοσοκομείο, με άριστους ιατρούς και προσωπικό, αλλά σε ένα πολύ παλαιό κτίριο. Συχνά κομμάτια του σοβά της οροφής ξεφτίζουν και πέφτουν κυρίως λόγω υγρασίας. Η Τεχνική υπηρεσία κάνει ό,τι μπορεί, αλλά ο χρόνος στην υποδομή αυτή είναι αμείλικτος.
Για να θεραπεύσουμε όλη αυτή την κατάσταση ήδη σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κα Αρναουτάκη -και τον ευχαριστώ για αυτό- δρομολογούμε την πλήρη ανακατασκευή του με ένα έργο πολλών εκατομμυρίων €. Και αυτό θα το φτιάξω στην θητεία μου και ας εκκρεμούσε για δεκαετίες.
Προχθές είχαμε πάλι ένα ατυχές περιστατικό, δεν κινδύνευσε κανείς, άλλωστε αυτά που πέφτουν είναι επιχρίσματα ακίνδυνα. Με το που συνέβη όμως, η γνωστή "συμμορία της μιζέριας" άρχισε την προπαγάνδα ότι το Νοσοκομείο καταρρέει, επειδή όμως οι πραγματικές φωτό δεν έδειχναν και τίποτε σπουδαίο και άρα το αφήγημα δεν θα τράβαγε, άρχισαν να διακινούν μια ψεύτικη φωτό φτιαγμένη από ΑΙ, που δείχνει το νοσοκομείο λες και το έχει κτυπήσει πύραυλος.
Το αστείο είναι ότι παρά πολλοί άνθρωποι πίστεψαν την σχετική φωτό, ως αληθινή και άρχισαν να την σχολιάζουν στα σοβαρά.
Ως και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου εξανέστη και στηλίτευσε δημοσίως τον Πρόεδρο των εργαζομένων που ξεκίνησε αυτή την συκοφαντία, που τελικά πλήττει εμένα ή το ίδιο το Νοσοκομείο που εργάζεται; Μα δεν ντρέπονται μόνοι τους να δυσφημούν έτσι το Νοσοκομείο τους; Και τι λένε στον κόσμο του Ηρακλείου "μην έρχεστε εδώ θα πέσει το ταβάνι να σας πλακώσει;"… αν όμως ο κόσμος σταματήσει να πηγαίνει και εγώ μετά πρέπει να μειώσω τους πόρους ή το προσωπικό του θα με κατηγορούν ότι πάω να υποβαθμίσω το Νοσοκομείο, το ίδιο Νοσοκομείο που οι ίδιοι απαξιώνουν.
Η ιδεολογική και κομματική τους τύφλωση έχει ξεπεράσει κάθε όριο δυστυχώς. Στις εκλογές ο Λαός μας θα πρέπει να δώσει και μία απάντηση σε όλη αυτή την τοξικότητα. Ντροπή!