Πολιτικη & Οικονομια

Αιχμές Μητσοτάκη για Σαμαρά: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εγκαινίασε τη γέφυρα Χαλκίδας πριν πέσει όπως έπεσε

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα Ροβιές - Ήλια στην Εύβοια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αιχμή Μητσοτάκη για Σαμαρά από την Εύβοια: Η ατάκα για το πώς έπεσε η κυβέρνηση της ΝΔ το 1993

Σαφείς αιχμή για τον Αντώνη Σαμαρά και την πτώση της κυβέρνησης του 1993 άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του νέου οδικού άξονα Ροβιές – Ήλια στην Εύβοια.

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι θυμάται τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να εγκαινιάζει τη γέφυρα της Χαλκίδας το καλοκαίρι του 1993, λίγο πριν από την πτώση της κυβέρνησής του.

«Είναι για μένα μεγάλη τιμή που μπορώ να συνδέω το όνομά μου με σημαντικά έργα υποδομής της Εύβοιας, γιατί θυμάμαι πολύ καλά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το καλοκαίρι του 1993, λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση, έτσι όπως έπεσε, να εγκαινιάζει τη γέφυρα της Χαλκίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, εξέφρασε την ικανοποίησή του που, όπως είπε, και η δική του θητεία συνδέεται με έργα που η Εύβοια ανέμενε επί δεκαετίες.

«Χαίρομαι που κι εγώ, με τη σειρά μου, μπορώ να συνδέσω το δικό μου όνομα με σημαντικά έργα υποδομής, τα οποία οφείλαμε στην Εύβοια εδώ και δεκαετίες και τα οποία επιτέλους υλοποιούνται», σημείωσε.

Εκλογές την άνοιξη του 2027

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Μιλώντας με πολίτες στους Ωρεούς είπε πως «Σας θέλω έτοιμους, στις επάλξεις, για τις εκλογές που θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Εμείς δεν σταματάμε και δεν περιμένουμε όπως κάποιοι άλλοι την προεκλογική περίοδο για να βρεθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας. Είμαστε παρόντες, αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με αποτελεσματικότητα, στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες. Ευχαριστώ για τον αγώνα που θα δώσετε για τρίτη αυτοδύναμη θητεία της ΝΔ».