Πολιτικη & Οικονομια

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει Γεωργαντά και Υψηλάντη για «ακραίες συμπεριφορές»

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει Γεωργαντά και Υψηλάντη για «ακραίες συμπεριφορές»
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα ύψη η πολιτική ένταση: Επιστολή Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής απέστειλε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Γεωργαντά και Σάββα Υψηλάντη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας.

Στην επιστολή της, η κ. Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για «ακραίες συμπεριφορές», υποστηρίζοντας ότι οι δύο βουλευτές προχώρησαν σε ενέργειες και εκφράσεις που, κατά την ίδια, δεν συνάδουν με την κοινοβουλευτική τάξη και προσβάλλουν την ομαλή λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζητεί από τον πρόεδρο της Βουλής να εξετάσει τα καταγγελλόμενα περιστατικά και να αναλάβει τις προβλεπόμενες θεσμικές πρωτοβουλίες, ώστε –όπως αναφέρει– να διασφαλιστεί ο σεβασμός του Κανονισμού της Βουλής και η εύρυθμη διεξαγωγή των κοινοβουλευτικών εργασιών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση από την πλευρά του προέδρου της Βουλής, ούτε δημόσια τοποθέτηση των δύο βουλευτών για τις καταγγελίες της κ. Κωνσταντοπούλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ν. Ρωμανός (ΝΔ), Ε. Λιακούλη (ΠΑΣΟΚ) και Γ. Καραμέρος (ΕΛΑΣ) στην εκπομπή «Σήμερα» των Οικονόμου - Πιτταρά στο ΣΚΑΙ
Ε, όχι και να πει τους συντρόφους «ανθρώπους»

Δεν τους ένοιαξε που μίλησε για την εικόνα τους και για τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί η πιθανότητα αυτοί να αποφασίζουν για τη χώρα. Αυτό που δεν άντεξαν ήταν ο χαρακτηρισμός «άνθρωποι».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY